• ba$tan ba$a guzel, biz kucuk tilkiler ve istanbul platonikleri icin vazgecilmez kurkcu dukkani. bir ki$ gecesi kirmizi $arapla dudaklari islatip birileriyle gulmek de guzel burada, yoku$ yukari hizla ilerleyen 86'da gulumsemeye devam etmek de. yeni tani$ilan insanlarin $ivesinin hala anla$ilabilir oldugunu farketmek icin, kalamar yemek midye dolmalari lupletmek icin hala harika bir arka fon canim benim, dogdugum $ehrim. ba$ka kucuk illerdeki universite surgunlerinden sonra geni$ caddeler, yuksek i$iklar altinda dondurucu sabah sogugundan sonra cekilebilir ak$amustleri vadeder ki$in.. sevimli bere ve atkilari icinde ne$eli izmir insani hala $ehirdedir ve yaza kadar sabretmektedir. kar$iyaka'nin mutluluk dolu sokaklari, goztepe'nin kozmopolit ve yalnizligi uzakla$tiran guzel ke$meke$i, konak'in insana guven veren gorkemli binalari, kemeraltindaki orta direk insanin bizdenligi mavi$ehirde her$eyin yolunda olu$u hisi.. seferihisar'in fantasy hikayelerinden firlami$ sahil kasabasi dokusu, ce$me'nin, urla'nin, foca'nin mavi ve sari tonlariyla bezeli guzelligi.. bir $ehri eviniz yapan icindeki eski dostlardir. izmir insana yeni tani$ip omur boyu hayatinda kalacak guzel eski dostlar vadederken bu insanlarla alsancak'ta ya da turkuaz'da raki-balik yapma $ansini bile tanir. gecenin ikisinde belediye otobusu camina ba$inizi dayayip altinyol'u a$arken yalniz birakmaz, ölüme kadar beraberlik teklif eder. ve biz de bunu kabul ederiz belki.
  • olmak istediğim yer...
  • rahatlığını seviyorum..kırrolardan daha yoksun gibi.istanbulun kaosuna daha fazla saplanmamak daha
    düzenli bi yaşam için tercih edilesi bi şehir..özellikle yazın adaya çeşmeye yakın oluşu bi güzelliktir..aile saadetine uygun..ama istanbuodan sonramı ı ıh sanmıyorum saplandığın boku inkar edemiyceksin artık
  • canim izmirime laf yookk
    her yerde bit gibi koca koca alisveris merkezleri aciliyor, nereye gidecegimi sasiriyom valla..
    buna karsin 10 tanecik sinema var burda
  • bir yazar kırım için söylemiş, izmirliler içinse şöyle:
    izmir'den ayrı kalmayanlar hasretin ne demek olduğunu bilmezler...
  • izmirliyim demekten gurur duydugum guzel sehir
  • sokakları deniz
    denizi kız
    kızları balık kokar diyolar (emin diilim)
  • üç büyük ilimizden şiddetle kokanı. (ben mi kokuttum arkadaşım ne kızıyorsun?)
  • bi ucundan bi ucuna 40 dakikada gidebileceginiz kokulu yer. kızları otobüsle bodruma giderken camdan bakip bi tanesini gördüğünüzde "aa izmire gelmişiz lan" dedirtecek kadar güzeldir.
hesabın var mı? giriş yap