• bim'in depo olarak kullanacağı arazinin antik kent çıkması olayıdır.

    bim deposu mu dünya mirası mı derseniz, bim deposu derim. bim deposu önemli.bir bim deposundan daha önemli bir şey varsa o da iki bim deposudur.

    en nihayetinde bu antik çanak çömlek kent zırvaları yüzünden asrın projesi marmarayın bitiş tarihi de uzamıştı. başbakanım çok yaşa. hülogg!
  • diğer birçok firmanın yaptığı gibi, üzerini örtüp, inşaata devam etmediği için bim takdirimi kazanmıştır.

    edit: bugün çıkan haberlerde, latit topbaş'ın burasının 3. derece sit'e dönüştürülmesi için bakan çelik'ten yardım ve kalıntıların taşınmasını istediğini öğrendim. bu yüzden yukarıda yazdığımı geri alıyorum. hepiniz aynısınız.
  • (bkz: le mozaik)
  • le_mozaik 'ler yakında tüm bim marketlerinde .
  • antik yunan uygarlığının alışverişi nereden yaptığını ortaya çıkarmıştır.
  • bir talimat ile antik kent durumundan kuntik kent durumuna getirilip villa dikilecek olan kent.

    sonrasi mi ?

    tabii ki haberini yapanlara yayin yasagi.

    (bkz: yetmez ama evet)
  • adamın malı var depo yapacak, kazıyor mozaik çıkıyor vurup kazmayı bi gecede tarumar edeceğine gidiyor müzeye başvuruyor rapor tutturuyor alan sit alanı oluyor, şirket malını kullanıp kullanamayacağını öğrenmeye çalışıyor alabiliyorsanız alın bunları diyor aksi karar gelince de..

    --- spoiler --

    bugün bulunulan noktada, şirketimiz tarafından kültür ve turizm bakanlığı'na söz konusu arazinin maliyet fiyatı üzerinden kamu tarafından geri alınması için yazılı müracaatta bulunma kararı alınmış bulunmaktadır

    --- spoiler ---

    akp'ye vurmuş olmak için sarkastik takılan nooblar bir sefer daha düşünsün derim. şu hareketi yapacak karakterde olmayan milyonlarcamız var bu ülkede.
  • biri serbest çağrışım, biri aynısı, izmir bergama'dan iki benzer olay yazalım.

    1 - allianoi: şimdi bik bik öten ertuğrul günay zamanında, üzerinde kum - çimento karışımı basılarak yortanlı barajının altında kalmış antik kent. daha ortaya çıkarılacak 50000 kişilik tiyatrosu olduğu söyleniyordu, çatısı sağlam roma hamamı bile vardı. (bkz: serbest çağrışım)

    2 - 15 yıl önce bergama'da şehrin merkezinde iki adet temel kazısı yapıldı. iki binanın temel kazısında da büyük kare şeklinde siyah taşlara rastlandı ve bu taşların kral yolu olduğu saptandı. (bkz: aynısı)
    a) birinci binayı yapacak olan arkadaş belli ki birilerine az para yedirtmişti, ve bina yapımına izin vermediler, üzeri toprakla örtüldü, şu an o arsa otopark olarak kullanılmakta.
    b)ikinci binayı yapacak olan arkadaş belli ki birilerine sağlam para yedirtmişti, ve bina yapımına izin verildi, üzerinde şu an mobilya mağazası bulunmakta.

    latif topbaş ağabeyimizin de çok parası olduğunu geçen günlerde telefon konuşmalarından okuduğumuzdan mütevellit şu sonuca varabiliriz:
    izmir'de bim'e ait araziden antik kent çıkması olayı sonrası, arazide depo kurulacaktır.
hesabın var mı? giriş yap