• iyi haber
    salih bulundu. izmir karagöl civarında, sağlık durumu iyi. gelişmeler edit olarak düşecek.

    bu başlığa göz atmanızı rica ediyorum. yüzlerce yazarın bu başlığa desteği yüzünden ciddi bir mağduriyeti var (bkz: yüzlerce yazarın lanetli çaylak yapılması)

    tepe edit 30 aralık 12:13:
    maalesef henüz bir gelişme yok. annesi bu sabah müge anlı'da canlı yayına çıktı. çaylak halimizle başlığı yukarı taşımakta sorun yaşıyoruz. daha çok dikkat çekmesi için görenler destek sunabilirse çok seviniri.

    tepe edit: 28 aralık 22:06:
    maalesef hala haber yok. esas dışı çok ihbar geliyor. ayrıca sosyal medya genelinde aile zaman zaman üzücü yorumları okuduğunu söyledi. lütfen ihbarda bulunmadan önce salih olduğuna dikkat etmeye çalışın, zira esas dışı her ihbar ailenin motivasyonunu etkiliyor.

    tepe edit 27 aralık 23:29 :
    en son 13:04 ve 13:10 arası yeni girne medicalpark hastanesini geçtikten sonra kontras dizayn firması önünde görüldüğü, bornova tarafına gitmek için yol tarifi sorduğuna dair gelişmeler var fakat bilgi kesin değil ama salih'i görenler bu kişinin salih olduğuna dair çok net ifade verebiliyor. üstünde siyah kapşonlu ceket olduğunu, kapşunu başında örtülüymüş. üstünde ki montun değişme ihtimalde var, bu yüzden siyah monttan ziyade yüze odaklanmak daha doğru olur.
    yüzünün çökük olduğunu ve omuzlarının dik durduğunu söylemişler.
    o tarafta olanların dikkatine. dışarıya çıkacaksanız etrafa dikkatli şekilde bakın lütfen. hatta müsait olanlar çıksın gezsin, bi tur atsın. görenler lütfen abisi ömer ile iletişime geçsin. abi ömer telefonu: 0505 490 97 88

    tepe edit 27 aralık 11:14: maalesef hala bir gelişme yok. salih'e henüz ulaşılamadı. çeşme tarafında olanlar bugün bir tık daha dikkatli olabilir mi? kesin olmamakla birlikte orada olma ihtimali üstünde duruluyor.

    başlığa destek vermek için lütfen up ya da updullah gibi tanımsız kelimeler yazmayın, mutlaka tanım bırakın. çünkü dün gece yaklaşık 100+ kişi bu sebepten dolayı (ben dahil) lanetli çaylak ilan edildi. yaptığım tek şey başlığa 2-3 saat arayla güncellemeleri özgün içerikle girmekti. bunu flood olarak değerlendirmişler. kimseyi işaret etmiyorum fakat futbol başlıkları, cinsellik başlıkları, dertleşecek insan veritabanı, itiraf başlığı gibi başlıklarda gün içerisinde herkes 3-5 entry girerken flood yok, biz bir kayıp ilanı güncellemesi girdiğimiz zaman "oooo flood var". neyse bunu dert etmiyorum, zira elimde 200+ yazar hesabı var sizin bana yaptığınız umurumda dahi değil üzüldüğüm tek konu insanların dikkat çekmesi amacıyla başlığa katılmasını saçma sapan şekilde cezalandırmanız. çoğu yazar burada stres atıyor, zaman geçiriyordu. bu yapılanı doğru bulmuyorum. şayet bu bir kuralsa diğer başlıklarda bu kural neden yok?
    siz belki farkında değilsiniz ama dün bu başlık sayesinde salih'e büyük oranda destek sağlandı. zan altında bırakıp vicdan yaptırmak istemem, yalnız siz vurduğunuz ketin farkında değilsiniz.

    tepe edit 21:36: en son izmir urla çeşmealtı'nda birileri görmüş (şok market önünde). birisi de otostop çekip çeşme tarafına gitmeye çalıştığını söylemiş. kameralar inceleniyor ama maalesef kadrajda olmadığından görünmüyor. urla ve çeşme tarafında olanların özellikle dikkatine, imkanı olanlar bi tur atabilirse çok seviniriz. tabi ki bu net ve kesin şekilde salih olduğunu ispatlamıyor, ihtimaller dahilinde hızlı hareket etmeye çalışıyoruz.

    tepe edit 18:40: şimdilik bir gelişme yok. ana akım medya olayla ilgileniyor. aile ile görüşen çok sayıda medya mensubu olmuş. gelişme olursa bilgilendireceğim. lütfen başlığı yukarıda tutmaya devam edelim.

    ismi: salih eryiğit.
    izmir'li yazarların özellikle dikkatine. konunun gündemde kalması için up yapmanızı rica ediyorum. çaylak mesaj alımına açığım, salih hakkında bilgisi olanlar mesaj yolu ile bana ulaşabilir.

    olayın kısa özeti şu şekilde. salih bipolar rahatsızlığı olan 23 yaşında bir genç arkadaşımız. kendisinin bugün ayrıca doğum günü. 25 aralık sabah 06:00 itibariyle izmir karşıyaka zübeyde hanım mahallesinde bulunan evinden kaybolmuştur. üzerinde mevsim şartlarına uygun olmayan kıyafetler bulunmaktadır. cüzdanı ve özel eşyaları evde duruyor, üstünde telefon gibi bir iletişim aracı bulunmamaktadır.
    bipolar rahatsızlığının atakları zamanlarında kendini ifade edememektedir. eğer salih'e benzer birisini görürseniz ve kendisini iafde edemiyorsa lütfen kağıt kalem verip ondan yazmasını isteyin. bu gibi anlarda kağıda "salih" yazıyor. bilginiz olsun.

    hayatından endişe edilmektedir. aşağıda fotoğrafları bulunan salih'i görenlerin veya yerini bilenlerin ailesine bildirmesi önemle rica olunur. olay emniyete intikal etmiş olup, izmir emniyeti konuya hassasiyetle yaklaşmaktadır. aile tüm imkanlarını sonuna kadar kullanmaktadır.
    yeni bir bilgi gelirse başlık güncellenecek...

    abi ömer telefonu: 0505 490 97 88
    ömer'den daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

    https://eksiup.com/p/w3315581z6n2
    https://eksiup.com/p/ez315582wqkv
    https://eksiup.com/p/42315583se75
  • izmir'de, özellikle sahada çalışan yazarlar gözümüzü dört açıyoruz. lütfen!
  • umarım tez zamanda bulunur. ailesine sabırlar diliyorum. gündemde tutalım
  • bulunmasını umduğum kişi.
  • izmir'li arkadaşlar ellerinden gelene yapacaklardır. en kısa sürede sevdiklerine kavuşur inşallah.
  • umarım bulunur
  • karşıyaka'da ki zübeyde hanım mahallesi ise en yakın yer olan karşıyaka ya gelmesi çok olası özellikle o bölgedeki arkadaşlar çok dikkat etsin lütfen...
  • izmirli arkadaşlar dışarıda gözlerimi dört açıyoruz. üzerinde olan mevsime uygun olmayan kıyafetler ile mutlaka dikkat çekecektir.

    up
  • umarım tez zamanda bulunur bu kardeşimiz
  • bu tür durumlarda, kayıp şahsı görür ya da bulursanız önce polise haber veriniz.

    bu ilan özelinde değil ama genelinde söylüyorum, bu tür ilanlarda kan davalısını arayanlar, zorla evlendirilmek isteyenler, borcunu ya da senedini tahsil etmek isteyenler olabiliyorlar.

    kimsenin başına bir şey gelmeden umarım bulunur.
hesabın var mı? giriş yap