• bana paralı aktroll iftirasında bulunan yazar. benim yazdıklarımda akp ya da erdoğan kaç kez geçiyor bir bakın, bir de bu yazarın yazdıklarının ne kadarında akp ve erdoğan geçiyor bir bakın. ya hdp li ya da chp li bir troll bu arkadaş. kafayı erdoğan ile bozmuş. reisçiler bile bu kadar erdoğan demiyordur yeminle. sadece ve sadece siyaset yapıp akp ve erdoğan'a saydırmak ve akp yi savunan herkese aktroll, hem de paralı aktroll iftirasını yapıştırmak için yazar olmuş anlaşılan. kişi kendinden bilir işi demişler. kendisi birilerinden para alıp yazı yazıyor sanırım.
  • iftiracı bir suser. nick başlığıma iftira dolu 3 tane entry girmiş. motivasyonunu nereden alıyor gerçekten anlaması güç...
  • chpli görünümlü hdp'lilerden. komedi şeyler giriyor entry diye.
  • paralı trolll sağa sola küfreden fikirsiz troll. kendi nick altında kendini övecek kadar basitleşen trol.
  • bana taliban sevici diyen idrak yoksunu bir zavallı. kendi entrisini beğenengillerden. bu boş beleş tipler ekşinin kalitesini düşürüyor.
  • iki entry’sinden biri hesaplara aktroll yazmak olan…

    diğer entry’leri de ekrem, mansur, tayyip, akp, chp, kemalizm, laiklik olan. bütün konsept entry’leri son bir yılda yazan chp’nin kaftancıoğlu kürt gençlik ekibinin hesaplarından biri…

    öyle değilim diyorsa; kafasını ekrem imamoğlu ve tayyiple bozmuş ruh hastası şizofrenin teki…

    siyasi grupların etkinliği olmayan para harcadığı sosyal medya hesaplarından biri…

    bana da aktrol yazmış. bre fıstık çocuk kestaneni bıçaksız çizmek için gelirdim tr’ye fakat aleni balon hesapsın.

    millete not: beyler şahsen buradan 10’arlı siyasi hesap satma işini 2013 yılında yaptım. yapmayın… üç kuruş için yada kontakt için değmez sonrasında ak’ından da üç kuruşluk bok ürüyor, solundan da üç kuruşluk bok ürüyor.
  • başlık altlarına pisleme hobisi olan bir başka oktroll. nedir olum sizin insanlarla alıp veremediğiniz? basmakalıp ezberlerinizden farklı şeyler söyleyenleri neden hemen damgalayıp fişliyorsunuz? al anladığın dilden:

    (bkz: engelle)
  • sözlükte bolca rastlanan fetocu bir kırık daha işte. nick altına gelmiş sağa sola fetö yazıyor diyor bir de.

    hayır amk onca cumhuriyet yürüyüşleri, ergenekon ve gezi eylemleri gibi şeylere katılmış adamım, bir kez bile fetö demedim siz sonradan dönmeler gibi. gelip de utanmadan fetöcü aktroll falan diyor bir de elin kaşarı :) noldu muhterem hocanız hala rahatsız mı oluyor feto denince yoksa?
  • önüne gelene aktroll yazan hdp trollü.

    dağ kadrosundan olma ihtimali yüksek!

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)
  • önüne gelene aktroll yazan hdp trollü.

    (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)
hesabın var mı? giriş yap