• 25 haziran 1991 cheltenham-ingiltere doğumlu, profesyonel snooker oyuncusu.
  • geçtiğimiz hafta german masters 2011'de ilk sıralama turnuvası ana tablosunu yaşamıştı, bu hafta welsh open 2011'le yine elemelerde büyük başarı gösterip ana tabloya kaldı ve ilk turda john higgins'i sağlam zorladı.. güzel geliyor, judd trump'ın yapamadığını yapmasını dilerim..
  • antwerp open'da karşılaştığı ev arkadaşı ve kankası judd trumphemşeri hemşeriyi gurbette sikermiş hesabı 4-2 ile evine yollayan sarı snookercı. maç sonu iki centilmen gibi el sıkışıp gittiler. türk olup da koydum mu amına goduum demenin keyfini bilmiyorlar tabi.
  • china open'da bugün oynanan birinci tur mücadelesinde judd trump'ı 5-3 mağlup etmiştir.
  • roni ile çeyrek finalde oynuyor. antrenman arkadaşı judd trup'ı yenip geldi buraya. cesur oynuyor, eğer pot şansı varsa hiç nazlanmıyor. bu maçtan önceki kyren wılson-hossein vafaei maçı tam bir işkenceydi, maçın yarısında çıktım kanaldan. eğer karşısında trump, roni vb. gibi hızlı oyuncular olursa maçları gayet hızlı oluyor.

    mi6 ajanı tipinde, tam bir ingiliz yüz çizgisine sahip snooker oyuncusu. kumaşı kaliteli, birleşik krallık turnuvasını kazanabilir. hele neil robertson, judd trump, mark selby vb gibi snooker dünyasının papazları turnuvadan elenmişken, an itibari ile oynadığı ronnie o'sullivan'ı geçerse turnuvayı kazanır.

    edit: neil robertson - anthony mcgill ile oynadı. vafaei ile oynayan kyren wılson. düzelti için mictian'a teşekkürler.
  • izlemesi keyifli bir ingiliz snooker oyuncusu.

    çok seri oynuyor. an itibariyle shanghai masters'ta kamkisi judd trump'la birlikte akıcı bir karşılaşmaya imza atıyorlar.

    hızının devamını diliyor, ingiliz burnundan öpüyorum.
  • stuart bingham ı 10-7 yenerek 2. tura yükseldi.
  • bugün oynadığı oyun ile beni unutlandıran, gekecekte izlenmesi en zevkli oyunculardan biri olacağını düşündüğüm, vuruş yaparken pozisyon zorluğu çekmeyen, sağ elini gerekiyorsa sol eli kadar ustaca kullanabilen snooker oyuncusu.
  • 4 yıl içinde 1 numaraya yükselecek olan oyuncu
  • çok yetenekli oyuncu orası doğru. ama dün bir oyunda bi kombine atış vardı. dönüp dolaşıyor o atışa bakıyor. açıkta başka toplar olmasına rağmen o atışı yapmak için resmen oyunu zora soktu, yani sırf şov yapmak için oynuyor diye düşündürdü beni. açıktaki topları atarken ufaktan dokunsa o toplar da açılacak ama yok. frame topunu atmadan o kombineyi atacam dedi ve attı. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. bu yüzden de bazen basit hatalar yapması kaçınılmaz oluyor.
hesabın var mı? giriş yap