• mtv amerika da pazar aksamlari yayinlanan ve tum ulke gencligini kendisine bagimli birakan program.

    ozet olarak bagimsiz kaykayci californiyali zeka kubu gencler ve abilerimiz garip garip seyler yapip amator kameraya cekiyorlar.

    nelermi?

    birinin kicina zimba ile i love jackass yazili kagit yapistirmak

    kaykayla bir minik kanalizasyon deresinin uzerinden atlamaya calismak.

    portatif tuvaletlerden ici dolu olan bir tanesinin icine girmek, kapiyi kapatmak ve bunu bir vinc yardimiyla dersduz etmek.

    seytan kiligina girip tanri californiyayi bana birakti gibisinden bir tablelayla etrafta dolasip sagcilardan dayak yemek..

    vs.
    hatirladikca eklerim
    (bkz: johnny knoxville)
  • son bolumde lavuklardan biri otekinin gozune aci sos sikti. daha sonra $ok silahini karnina dayadi son olarak cocugu 10-15 yerinden civiledi. oteki de zevkle cikardi civileri. ayrica bisikletin arkasina bebek koltugu, ustune de oyuncak bebek koydu ve bisikletle oraya buraya carpti, millet eyvah bebek falan diyince "he's okay" diyip yoluna devam etti. yine ayni programda market arabasina binip oraya buraya carptilar, du$tuler, yiktilar ortaligi yardilar cicekleri.. orta ya$li birisine kolayca "aman allahim genclik nerelere gidiyor" dedirtme potansiyeli bulunan, belki de amaci bu olan program. ba$taki uyari yazisi: "bunu evde denemeyin, bunlari yapanlar ya deneyimli dublordurler ya da tamamen salaktirlar."
  • bir bolumunde "my anus" diye okunan amerikanin nacizane mianus kasabasinda yaptiklari banal roportajlar vardi...

    they've got a sewage plant in mianus!
  • serederken kendimi babaanne gibi hissettim program. ay gitti cocugun kolu ay kirdi kafasini.
  • bu haftaki bolumde adamin vucudundaki butun killari aldilar en son kaslarini aldilar agdayla. ay gozumden yas geldi. deli adamlar deli
  • bir bolumunde 15 dk icinde 50 yumurta yeme yari$masi yapip o sureyi sadece birbirinin uzerine kusmakla gecirdiler.. acayip bizar bir program..
  • biz bunu nasi izlioruz neden zevk alioruz hala anlamiorum ama ailecek inafla takip ettigimiz program.
  • bi bolumde adamin kicini pierce ettiler. civi bi lobdan oteki loba girdi.
  • abo cok guzel bunu izle denilerek her firsatta karsima cikartilan.abuk subuk program.bana ne kafasinda kiremit kiriyosa elin salak amerikalisi? bir kurgu bir konu genelinde yapilsa bu salakliklar izlenir de, oyle "bu hafta da bok yiyecez" denip bok yenmesi manasiz geliyor bana.
  • tum bolumlerinin divx ine sahip oldugum, her izleyisimde ayri bi tad alip kahkaha tufanina tutuldugum mtv nin gelmis gecmis en iyi programlarindan biri.
    (bkz: sozlukte hava atmak)
hesabın var mı? giriş yap