• (bkz: jaga jazzist)
  • bir saat markası.
  • ortaokuldayken ilk kazandığım parayla aldığım saatin markası.
  • sporcu saatleri güzel olan bir marka. basınca ve doğa şartlarına da gayet dayanıklı. ayrıca fiyat/performans oranına da bakarsak bence gayet kârdayız.
  • yaklaşık 10 sene önce dayım bana saat hediye etmişti. birkaç sene kullandıktan sonra kaybettim saati. o günden beridir saat kullanmadım*. 1 sene önce filan bu saati aramaya başladım. elimde sadece düşük çözünürlüklü bir fotoğrafı var başka da bir şey yok. markayı da pek emin olmamakla birlikte casio olarak hatırlıyordum. 1 senedir aramadığım yer kalmadı. arada kontrol ederim siteleri.

    bugün taziyede kuzenim elektronik sigara atomizeri için letgo'yu kontrol etmemi söyledi. neyse efenim kurdum bu programı, bir baktım ilanların ilk sırasında bir saat var ve markası jaga. birkaç saniyelik flashback'ten sonra kafamdan ting diye bir ses çıktı. buldum ulan seni. şimdi adamları bulup mail atmak kaldı, elimdeki fotoğraf kesitini gönderip hangi model olduğunu öğreneceğim. o saati bulmamla birlikte artık saat orucum bitmiş olacak.
  • jaga adlı saatin m1079 adlı modelini kullanmaktayım. kendisi su geçirmez olup bir çok güzel özelliğe sahiptir. yalnızca etrafındaki boyalar deforme oldu normal olarak. tek problemi bileğimi rahatsız etmesi ya çok sıkıyor yada çok bol oluyor, ortası yok gibi. merak edenler için, kendisini 60 türk lirasına satın aldım. sonuç olarak eğer uygun fiyata alarm, kronometre, geri sayım özelliklerine sahip saat arıyorsanız tavsiye edebileceğim saatler arasındadır
  • lisede iken yazları çalışırdım ihtiyaçtan dolayı.ilk maaşımla kendime aldığım ilk saat bu markanın olmuştu. işe giderken seni alacağım oğlum demiştim ve almıştım. şimdi kolumda çok pahalı bir saat mevcut ama o saatin tadı, heyecanı yok maalesef.
  • 2015 ağustos ayından beri kullandığım saatin markası. şimdi dürüst olmak gerekirse 2018'e kadar hiç bir sorun olmadan kullandım. sonra 2018'de pili bittiği için aldığım saatçiye götürdüm ve değiştirdim. fakat ondan sonra saatçi abimiz bu saatin pimi bozuk diyerek onu da değiştirdi, tanıdık bizi dolandırmaz diye kabul ettim. saatimin su geçirmeme özelliği vardı. bazen ellerimi yıkarken suya sokardım neyse saat geldi ve daha ellerimi yıkarken suya değmeden saat buhar yaptı. buhar geçiyordu ama sonra dışarı çıkınca yine buhar yapıyordu. 1-2 kere saatçimize temizlemek için verdim ama nafile yinede buhar yapıyor. el yıkarken saati yukarı çekmeme rağmen yani hiç değmemesine rağmen buhar yapıyor sanırım bunda suçlu kişi saatçi çünkü saatin en önemli kısmı zaten pimiydi pimi değiştirince su geçirme özelliğinin de içine etti ama halen kullanıyorum saati, sağlammış.
  • benim de ilk saatimdi. babam elimden tutup saatçiye götürmüştü de bundan almıştı. ne heyecandı, mutluluktu ama.
  • ben bu saat markasının çoktan tarihin tozlu sayfalarına gömüldüğünü düşünüyordum. halen üretime devam ettiğini ve yeni modeller çıkardığını görünce şaşırdım açıkçası. ortaokul ve lise zamanımda kırtasiyelerde satılırdı hep, casio alacak parası olmayanların gözdesiydi. daha makul fiyata casio özellikleri ve tasarımı sunardı. tam bir fiyat/performans canavarıydı anlayacağınız. bu özelliğini günümüzde de koruyor anlaşılan.
hesabın var mı? giriş yap