• gaming piyasaına yeni giriş yapan bir marka. çok değişik mouseları var. kutu içinden mouse'u kişiselleştirmeniz için birçok parça çıkıyor. şu 4-5 günlük süreçte incehesap.com'da unlost kodu ile alışveriş yapanlara alt limitsiz 40 tl indirim var.
  • çok oyun dünyasından anlayan biri değilim. indirimde olduğu için kardeşime doğum günü hediyesi aldım. iki gündür uyumadan önce bilgisayardan söküp klavye ve fare ile yatıyor.
  • fena bi marka değil ama çokta iyi değil (everestten falan iyi)
  • james donkey pro seviye bir mouse yazmışlar yukarıda. hayır pro oyuncuları tanımasak bilmesek eyvallah diyeceğim ama dünyanın en popüler fps oyunu olan cs prolarının 1 tanesi bile kullanmıyor bu mouse'u. şimdi gelip yok pro oyuncular sponsorlu filan dicekler olacaktır. pro oyuncular sponsorlu evet ama reklamını yaptıkları mouseları kullanmıyorlar. en güzel örneği scream'in kendi adına çıkarılmış mouse olmasına rağmen razer deathadder kullanıyor olması. hayır yani zowie, logitech, razer gibi kendini kanıtlamış markalar varken sırf farklı diye şirket adında donkey yazan bir gamer ekipman üreticisini övmek bu kadar niye. oldu olacak facebook'ta tofaşk gibi bir grup kurun birbirinize mouse ve mekanik klavye resimleri atıp mutlu olursunuz. bu gurur hepinizin sonuçta.
  • ucuz bir ssd firması. **

    ayrıca güzel oyuncu fare'leri mevcut. sarı siyah'dan edinmek istediğim marka.
  • ssd firması değil oyun ekipmanları üreten/satan firmadır; ssd ürünleri yeni piyasaya çıkmıştır.
  • 240 gb ssd'sini mouse hediyesi ile birlikte 270 tl'ye bugün aldığım, temelde oyuncu ekipmanları üreten bir firma. kur farkının bu derece uçtuğu bir zamanda iyi bir fiyata geldi.

    bakalım akşam ssd'yi deneyeceğim, sonrasında bu entry kendini güncelleyecek.

    kullanım/deneyim sonrasında gelen edit: incehesap.com'dan james donkey oyuncu mouse hediyesi ile birlikte almıştım. mouse bozuk çıktı, değişim için yolladım onu bekliyorum.

    ssd'ye gelirsek, malzeme kalitesi iyi. metal kasa, sağlam yapılmış. kutudan sadece ssd çıkıyor. herhangi bir aparat yok. ssd bileşenleri olarak sitesinde samsung, micron eşdeğeri demişler. detaylı olarak marka/model isteyenler şu video incelemeye bakabilirler.

    ssd'yi thinkpad laptop'ta (i5 2520m-4gb ram-hd3000) kullanıyorum. sata3 arayüzden bağlı, anakartın doğal desteği var. okuma değeri 550 mb/s civarı, yazma hızını da 350 mb/s civarı alıyorum, işletim sistemi olarak windows 7 ultimate 64 bit kurulu. 5400 rpm hdd'den sonra ilaç gibi geldi. laptop şahlandı diyebilirim. kasma, donma, mavi ekran vs hçbir hata almadım. ssd ısınma sorunu da yok.

    kısaca tavsiye ederim. f/p oranı oldukça başarılı.

    arızalı mouse'un değişimi sonrası edit: (bkz: #78252266)
  • gerek ssd'siyle gerekse gamer mouse ve klavyeleriyle tam bir fiyat/performans canavarı olan şirket. özellikle ssd'lerin telefon fiyatlarına yaklaşması sonrası bünyelerde ki özellikle türkiye gibi ortadoğu ülkelerinde bu yaz sıcaklarında ve bu kurlarda ılık duş etkisi yaratmıştır. son 1 2 yılda adeta sahra çölünde vaha gibidir.
  • iki adet gamer mouse ve 1 adet gamer klavyesini kullanmakta olduğum marka. lakin sitesi ve diğer platformlardaki hizmet dışı durumlar bana her ne kadar istemesem de markanın gümlemiş olabileceğini düşündürüyor. öyle ki ssd başta olmak üzere ürünlerinin satış fiyatları batan geminin malları kadar ucuz. herhalde incehesap da geminin battığını haber alıp fırsatı değerlendirenlerden birisiydi. haksız çıkmam dileğiyle...
  • fiyat/performans oyuncu ekipmanları üreten ve yeni yeni ssd lere giriş yapan firma. ssdleri özellikle fiyatı ucuz performansı yüksek

    edit: yine aynı firmadan 2023 eylül ayında bir ssd satın aldım, aralık'da bozuldu. kesinlikle tercih etmeyin.
hesabın var mı? giriş yap