• united kingdom vatandaşı james mark hayden. nam-ı diğer sarı sincap. transcontinental race'in favorisi. geçilemezi. makine adamı.

    transcontinental race, belçika'nın geraardsbergen kasabasından başlayıp, yunanistan'da son bulan zorlu bir bisiklet yarışı. 3700 km civarı bir mesafeyi tek başınıza pedalladığınız, ölüm riski dahil her şeyi ama her şeyi sırtladığınız müsabakanın 2018 birincisi, 2017 birincisi ve 2016 dördüncüsü james mark hayden isimli insanüstü mahluk.

    milletin 15 günde kahır bela bitirdiği yarışı, bu herif 8 günde bitiriyor. ilk 24 saatin 22.5 saati pedal çevirmiş mesela. 24 saatte sonunda 600 km mesafe katetmiş örneğin bu ibne. inişler çıkışlar, geçitler köprüler var tabii bunun içinde. alp dağlarında soğuğun âlâsını görürken, başka bir yerde kırk derecenin bağrında kavrulmuş. yarış ortalamalarına bakıyorum. ortalama hız, 22.5 km/h. ortalama biniş süresi 24'te 16. 16 saat selenin tepesinde! sen nasıl bir manyaksın amk ya!!!

    bisiklet sponsoru fairlight.
    kadro çantalarında sponsor rapha.
    50 kiloluk bir adam ya, tıfıl! bir de video atalım da görsün ahali zat-ı şahaneyi.
    https://www.youtube.com/watch?v=ejkp-lj54bk
  • son 2 senedir transcontinental race'i kazanan isimdir.

    bu sene yarışa katılmamasının nedeni kırgızistan'da yapılan silk road mountain race'e katılacak olmasıdır. rotayı incelemek ve deneyimlemek amacıyla 1 ay önceden kırgızistan'a gitmiştir. muhtemelen kariyerine bir ultra distance apoleti daha ekleyecek. merakla bekliyoruz.
  • an itibariyle silk road mountain race'te yarışmaktadır.
  • sofiane sehili'nin hemen ardında, ikinci olarak bitirdi silk road mountain race'i.
hesabın var mı? giriş yap