• +65 yasağını dinlemeyenlere çatır çatır ceza kesen jandarma ekiplerini kameraya çekip sosyal lince yönelen bir adet lazolinin mutlu sonla buluşmasını içeren videodur

    hiç kimse kusura bakmasın devlet yasağı koymuş, uyarısını günlerdir yapıyor, sen elinde kamerayla sözde "hak" aramaya çalışırsan o karşındaki sessiz gözüken jandarma gerektiğinde genital bölgenden namlu ucuyla kan alır.
  • en başta yapacağını en sonda yapmış görevli arkadaş, 2 dk izleyeyim dedim başım sişti aq yerinde.
  • karadenizli provakatörde hiç çekilmiyormuş ha. kürt provakatörler kapışır valla gıcıklık konusunda
  • edit son: sanırım linç yemekten son anda kurtuldum. arkadaşlar tükürdüğümü yalıyorum yarım yamalak hukuki bilgimle yorum yaptım kabul ediyorum. ancak kanunun orjinal haline dokunmadan aynen aktardım. hatalıyım özür dilerim. kısıtlı hukuki bilgimle naçizane yorum yapmak istemiştim. şahsen kanunlara ve nizamlara azami düzeyde uymaya çalışan bir vatandaşım. o yüzden kanundaki yoruma açık kısımlara çekinerek yaklaşmayı tercih ederim. sevdiklerime de her zaman bunu tavsiye ederim.

    buyrun orijinal metinim de bu:

    ***

    yarım yamalak hukuki bilgiyle bana dokunamazsın diyen vatandaşa kanuni bir şekilde müdahale eden jandarmamızı gördüğümüz olaydır.

    “tck m.133'te yer alan kişiler arasındaki konuşmaların izinsiz olarak dinlenmesi veya kayda alınması halinde fail hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezasına hükmolunacaktır.”

    karakolda muhtemelen vatandaşımızın özürleri neticesinde komutanın şikayetten vazgeçmesiyle işlem yapılmadan salıverilecek vatandaştır. sonra eve gelip asıp kestiğini söyleyecek muhtemelen.

    “alnımızda parıldayan şeref ve şan arması
    kahramanlar kahramanı yılmaz türk jandarması”

    ***

    edit: yazmış olduğum kanun maddesinin kamuya açık yerlerde geçerli olmadığı yazıldı birkaç yazar tarafından. bilgim yok bu konuda. ama kanunda böyle yazdığını bildiğim için vatandaş olarak kanundan çekinerek davranma taraftarıyım. avukat ya da hukukçu değilim dolayısıyla kanunu benim yorumlamam doğru olmaz. bu yüzden olduğu gibi yazdım.

    ayrıca herhangi birisini kamuya açık yerde olsa dahi görüntüsünü almak kötü birşey bence. buna tiktokçular ve insanların hallerini komik bulup video çekenler de dahil.
  • (bkz: laz kürdün deniz görmüş versiyonudur) diye boşuna dememişler.
  • ahaha tepkisi verdirtmiştir...

    şu linç kültürü kadar başka da hiçbir şeyden nefret etmiyorum sanırım.

    çok iyi yapmışlar, tertemiz götürmekle!
  • karşısındakini zabıtayla karıştıran bir adet provokatör, jandarma iyi sabretmiş.
  • önce uyaracaksın, diyerek jandarmaya işini öğreten akıl fukarası, cahil, olayın tehlikesini anlayamamış bir insan.
    uyaracaksın, nasıl bir savunmadır? yasak olduğunu bildiğiniz bir şeyi yaparsanız cezasını çekersiniz.
  • görüldüğü üzere yer akçaabat - afetevler. şahıs kesin(bkz: akçaabatlı) . başka diyecek yok .
  • (bkz: peygamber sabrı) iyi dayanmış jandarma.
hesabın var mı? giriş yap