• pulp grubunun 34 yaşındaki vokalisti, aksanını, vokalini ve şarkı sözlerini pek çok sevdiğim insan, bir nevi fenomen, eskiciden giyinen pop 'star' ı. parkorman konserinde gördüğümüz kadarıyla, şa-ha-ne'dir kendisi, ne dense az gelir.
  • michael jacksona saldirmisligi vardir.
  • pencil skirt ve i spy gibi bir numaralı sansaryan şarkıların, yeri geldiğinde bar italia ve something changed gibi hisli anların kralı, sevilen seksomanyaklar'ın en birinci geleni, kendisi ince, elleri ince, ruhu ince (ve sarcastic) mühim adam jarvis cocker.
    pulp'ın arabacus pulp olarak başladığı 1978 senesinden beri var olan front man'i, sheffield'lı tanrı, brit zevkimizin doruğu jarvis cocker.
  • brit awards töreninde michael jackson sahnede yine çocukları etrafına toplamış sömüre sömüre bir performans sergiliyorken bir ara isa pozları takınması üzerine nevri dönen, olaya izleyici kalmayarak zannımca mayko'yu sahneden - gerekirse cebir kullanarak - indirme saikiyle yerinden fırlayan, ancak korumalarca amacına ulaşamadan durdurulan, bu sebepten ötürü geceyi karakolda noktalayan nefis pulp vokalisti.
    şahane kadife ceketleri, takım elbiseleri, retro kılığı, süper sözleri (i am not jesus, though i have the same initials), tok ama yumuşak sesi ile gönüllerde yer etmiş adam.
    kendisi ayrıca nick cave'in 'fifteen feet of pure white snow' klibinde boy göstermiştir.
  • yıllar önce bi ödül töreninde;
    - what did the cannibal do after he dumped his wife?
    - he wiped his arse
    şeklinde bi espri yapıp beni baya bi güldürmüş insan.
  • yeryüzündeki en seksi erkek. şarkılarını dinlerken sadece ses efektlerinden tahrik olunabilecek tek vokalist. çoğu erkeğin şovcu olarak tanımladığı yalın insan. "bunda da ne görüyolar anlamıyorum" serzenişlerinin odak noktası. giyim tarzının tüm dünya erkekleri tarafından benimsenmesi gereken zevkli şahıs. jarvis cocker eşittir mükemmel.
  • bir dönem verse - chorus arasındaki nefes efektleriyle bizi kendimizden geçirmişti jarvis. f e e l i n g c a l l e d l o v e'da olsun i spy'da yahut acrylic afternoons'da hep onun sapıkça fantazilerini paylaştık, çok da zevk aldık. doğru zamanlarda doğru şekillerde* beni gaza getirmiş, kendisi bilmese de destek vermiş jarvis cocker'ı ve bu uğurda maşa olarak kullandığım different class albümünü buradan bir tribute yapıp selamlamak boynumun borcudur. tribute demişken ekşi minibrowser plugin'i unutursak ayıp olmaz mı? olur. hatta bakınız sözlükte entrysi bile var (bkz: teşekkürler ekşi minibrowser)
  • the all seeing ı adli grubun tek albümüne vokalleriyle katkida bulunmus brit-popun onemli kisisidir
  • " gerçek dünyada otobüse bile binemem ben" diyen, different class ve önceki albümlerinde başkalarının hikayelerini anlattığı şarkı sözlerini çok sevdiğim ingiliz.
  • alternatif muzik festivalinde izleyici tuvaletlerine ayaginda terliklerle dalip, cis sirasi bekleyenleri katir tepmise ceviren cool adam. "sizi opebilir miyiz? ehi ehi" diyen birkac kiza "hayir" diye cevap verip ayni sogukkanlilikla cikti gitti. sadece kadife ceketine dokunabildim.
hesabın var mı? giriş yap