şükela:  tümü | bugün
  • aşırı belirgin olmadıkça kadınlara da yakışır, karakteristik bir duruşu vardır. kadın fotomodellerde en çok dikkatimi çeken detaylardan biridir.
  • geçici olmayacağını bilsem erkek halimle derhal yaptıracağım dolgu.
  • şuanda yaptırmayan ünlüyü dövüyorlar, çene çizgisinin hylüronikasitle dolgu yapılarak keskinleştirilmesi sayesinde elde edilen görüntü gayet güzeldir,bir diğer çizgili yüz hattı için (bkz: bişektomi) bişektominin aksine süresi 1,1.5 yıldır dolgu cilde yayılıyor ve yok oluyor
  • yaptırmayı ciddi ciddi düşündüğüm estetik ama 5 bin lira gibi fiyatlardaysa da yaptırılmaz abi.
  • aşırı seksi bir detaydır. nasıl oldu da yenice moda oldu bilinmez.
  • arkadaşlar jawline dolgusu yaptırmadan önce yağ oranınızı düşürmeye çalışın ben 110 kilo iken yuvarlak tepsi gibi bir suratım vardı ama 74 kiloya düşünce gördüm ki köşeli çenem varmış, bu işe para bayılmadan önce kilo vermeye çalışın belki sizde de ömür boyu jawline olur :)
  • yakın zamanın estetik görünüm trendlerinden biri olan "çene dolgusu" operasyonudur. yüzlerinde hacim eksikliği olan veya yüz hatlarını keskinleştirip, farklı bir yüz yapısına sahip olanların tercih ettiği estetik işlemdir. yapılan birçok akademik çalışma "keskin" yüz hatlarına sahip bireylerin karşı cins tarafından daha fazla beğenildiğini ortaya koymaktadır. ayrıca daniel kahneman'ın "hızlı ve yavaş düşünme" kitabında da anlattığı bir duruma göre kişiler "keskin yüz hatlarına" sahip politikacılara daha fazla güvenip oy vermeye meyillidir. jawline, tercih edilen bir estetik işlem olmasına rağmen etkili 1 yıl sürelidir. link
  • son donemlerde oldukca populer olan cene hatlarini keskinlestirmek icin yapilan bir estetik uygulama. hyaluronik bazli dolgu maddelerin cene cevresine enjekte edilmesi islemi diyebiliriz buna. kalicilik suresi 6-8 aydir. ıslem ucreti min. 4 bin liradan basliyor. doktorlarin instagram popularitesine gore fiyatlar değişiklik gosterir sonra amanin ben sordum 15 bin lira dedi olmasin.* erkekler arasinda da son derece populer hatta arttiriyorum ve kadınlardan daha cok yakistigini dusunuyorum. kadinlara daha sert ve erkeksi bir gorunum katiyor bence. eger yaptiracaksaniz mutlaka iyi bir arastirma yapmalisiniz. enjekte edilen bazi dolgu maddeleri kisinin vucuduyla uyum saglayamayabiliyor paranızı cope atmayiniz. show habere insaat silikonu enjekte etmisler seklinde haber olmak istemiyorsaniz ucuza kacmayiniz. nacizane tavsiyem, cok kafaya takmıyorsaniz yaptirmamaniz. genciz, guzeliz gereksiz kompleksler daha erken yaslandirir.
  • battlefieldtaki tanka kitlenen füze atar zımbırtı değil mi
hesabın var mı? giriş yap