• son izledigim southampton maclarinda dikkatimi ceken driblingi ve top hakimiyeti yasina gore cok iyi olan ispanyol asilli ingiliz futbolcu. hem kafa topu cok iyi, hem ayaklarina cok hakim. ustelik boyu da 1.85 imis. kesinlikle takip edilmeyi hakediyor. bu hafta fulhama karsi oynadiklari maci izlerseniz, ne demek istedigimi anlarsiniz.
  • biraz gec parlayan ama gercekten iyi futbolcu. 4-3-3'un sol ileri ucunda oynayabiliyor, sol kanat ya da forvet olarak da is oynayabiliyor. ispanya'dan is icin gocen, burnley'de kafe isleten bir kari-kocanin cocugu. babasi futbolcu olarak bircok takimda yer almis ama baska islerde calistigi icin profesyonel olmamis ardindan amator teknik direktorluk yapmis.

    jay de 16 yasinda futbolculuk isi olmazken tesisatcilik okuluna kaydolmus. ama burnley onu takima almaya karar vermis ve rodriguez de oradan yurumus gitmis.
  • muhtemelen dünya kupasını kaçıracak oyuncu.harika bir sezon geçirirken epey ters sakatlık yaşadı,çok büyük şanssızlık.
  • o sakatlığı yaşamasa bambaşka bir oyuncu olurdu . sakatlandığı sezonda baya iyi gol sayısı yakalamıştı . üstelik genelde kanatlarda oynamasına rağmen . halen kaliteli bir kanat forvet ama 2 sene önceki performansından baya bir uzak . umarım kendisini toparlar .
  • premier lig takımı southampton fc'de forma giyen 1989 (27) ingiltere doğumlu forvet oyuncusu.

    zamanının ingiltere şampiyonşip takımı burnley altyapısından çıkıp, yıllar yılı takımıyla alt ligde takılmıştır. şampiyonşip liginde 2010/2011 yılında 14, 2011/12'de 15 gol atmasıyla gereksiz yere dikkat çekmiş ve kendini 2012/2013 sezonunda 8.6m € karşılığında premier lig takımı southampton fc'de bulmuştur.

    takımındaki 2. senesinde (2013/14) premier lig için kazma sayılabilecek bir forvet oyuncusu olmasına rağmen kendini aştı eleman. arkasında victor wanyama, morgan schneiderlin, adam lallana ve sadio mane gibi hepsi ileride 6 büyükler tarafından yağmalanacak olan efsane orta saha 4'lüsünün oynamasının gazıyla ligde 33 maçta 15 gol attı. tam da son 4 maçında 5 gol atıp alev almış bir oyuncuyken, nisan başı 2014'te çapraz bağları feci bir şekilde infilak etti.

    tamı tamına 1 yıl 2 ay sahalardan uzak kaldı eleman; dolayısıyla 2014/15 sezonunu komple kaçırdı.

    2015/16 ağustosunda bok gibi performansla tekrar sahalara geri dönmesinden sadece 2 ay sonra, bu sefer de ayak bileğini kırdı. 6 ay da oradan sahalardan uzak kalınca, haybeci topçuya tamı tamına 2 yıl boyunca topu ağlarla buluşturmak nasip olmadı.

    bu sezon (2016/17) iyileşip, utanmadan hala top oynamaya çalışıyor. 11. hafta itibariyle genellikle çift forvet oynayan southampton fc ileri hattında charlie austin, nathan redmond (normalde amr*, bu sene st* de oynuyor) ve shane long'dan sonra 4. opsiyon olarak kadroda tutuluyor.

    kendisi sakatlıklarından önce de premier lig kalitesi için iyi bir oyuncu değildi. sakatlıklar yüzünden harap olan, 2 yıla yakın top oynamadıktan sonra haliyle ise artık hiç değil. sezon sonunda southampton fc bu derbeder dallamayı şutlar gibime geliyor a dostlar.

    ---bonus---

    içinde bulunduğu 2016/17 southampton fc kadrosu için, bakınız da bakınız:

    (bkz: #64089738)

    ---bonus---
  • west brom'un yolunu tutmuştur
  • 5m pound bonservis + 5m pound bonus ile burnley’e transfer olup 2 senelik sözleşme imzalayan futbolcu.
hesabın var mı? giriş yap