• latin (büyük ihtimalle meksika) kökenli genç amerikalı oyuncuyu ilk olarak bizzat basquiat'yi canlandırdığı aynı isimli filmden hatırlıyorsunuz, daha sonra da shaft'da ispanyol mafya babası peoples hernandez rolünde "yu kill my little brother" diye ünleyerek göğsünü bıçakladığını görmüştünüz. ali'ye gidenler kendisini elinde fotoğraf makinesiyle sessizce takılan kanka rolünde de izleyip dikkat etmemiş olabilirler. kariyeri takip edilesi oyuncular başlığına ismini yazmamış olmamın hata olduğunu kabul ediyor, geleceğin morgan freeman'ı olacak iddiasını ortaya atıyorum.
  • saglam oyuncudur. shaft'ta canlandirdigi karakteri ile angels in america'da canlandirdigi karakterin bu kadar ayri uclarda olmasi ama yuksek kalitelerde olmasi kendisinin oyunculuk gucunu ispatlamaktadir. ozellikle angels in america'da al pacino ile karsilikli dokturdukleri sahneler takdire sayandir, kendisi gelecekte daha cok is yapacaktir.
  • angels in americada seyrederken bu adam muhtelemen gerçek hayattada gay diye düşünüp daha sonradan shaftki muthafucka lafını ağzından düşürmeyen hispanik olduğunu anlayınca beni şoka sokan aktör. kesinlikle kazandığı emmyi sonuna kadar haketmiştir kanımca.
  • gay filan olmayan, bir karisi bir de cocugu bulunan, canlandirdigi belize karakterinin amerika'da, new york'ta, oralarda bir yerde yasadigina neredeyse emin olmama sebep olacak sasilasi yetenek.
  • en onemli ozelliklerinden birisi -ultra yetenekli olmasinin yanisira- sesini her oynadigi rolde taninmaz bi sekilde renkten renge, perdeden perdeye degistirebilmesidir.
  • angels in america 'daki performansıyla pacino dışındaki tüm oyuncuların eline veren adam.
  • angels in america da ayni zamanda antarktika daki turizmci rolunde de oynamis olan adam.

    marpione nin uyarisiyla ve kendi tanimiyla duzeltme: bir nevi "dream host", ruyalarin ve triplerin adami.
  • basquiat'tan beri cok takdir ettigim ve angels in america'daki gay rolunu inanilmaz basarili oynayan hem feminen hallerde gorunup hem de suratindaki o sert maskulen ifadeyle insanlara" acaba gercek hayatta da bole mi lan?" dedirten karizmatik oyuncu.basquiat'da bir sahnede bununla roportaj yapiliyordu ve nefreti hakkinda soru soruldugunda miles davis'le alakali bir benzetme yapmisti ve bunu soyleyis bicimini de kafama kazimisti bu faydali yari hispanik zenci kisi.
  • angels in america'da canlandırdığı karakter kadar feminen gay'leri, davranış şekillerini, hareketlerini, tepkilerini belli ki çok iyi gözlemlemiş ve bunları çok doğal bir şekilde oynayan şahsiyet.
hesabın var mı? giriş yap