• yaz kokulu güzel parfüm.

    (bkz: jil sander)
  • butun entry'lerini oeehhledim, maksat yesillik olsun.
  • deckard nickli yazarın uğraştığı yazar

    deckard da az değil hani hem benle işi olan mesajı kulansın diyor hem adama kendi başlığı altından sataşıyor, sataştırıyor

    fark etmeden taraf mı oldum ne ?!
  • bazı adamlarla ne kadar tanışık olduğunuzun bir önemi yoktur, o kısıtlı anda ne kadar güvendiğiniz önemlidir ya aha da bu adam tam da o gözü kapalı güvenilecek adamlardan. öyle ki beni zerrece tanımamasına, onun için sokaktan geçen alelade bir insan olmama rağmen evini açacak hatta otel gibi kullanmama gıkını çıkartmayacak kadar paylaşımcı, üzerine misafirperverlikte sınırları kaldırarak makara muhabbetle yaşamak olayına apayrı bir boyut katacak kadar kafa bir yapıya sahiptir. umarım önlenemez kumar tutkusu veya footmenden(bkz: footmen frenzy) can vermez de uzun süreler mülteci gibi laptopumla gelip rahatsız etmeye devam ederim keh keh.
  • (bkz: beykoz'da değnekçi dehşeti/#76665107)

    yukarıdaki entride söz ettiği yasa değişikliği önerisi ciddiye alınmalı.. sözlükte böyle sağduyulu ve güçlü seslenişlere artık çok zor denk geliyoruz..

    eskiden millete musallat olmak için en azından geceyi bekleyen sırtlanlar uzun zamandır günün aydınlığında bile pervasızca sürüden birini seçip saldırmaya, etraftan gelip toplananları da sindirmeye başladılar.. ve ne yazık ki bu ciğeri beş para etmez tipler, adı var kendisi yok adalet sistemimiz tarafından "sistemli" olarak korunmakta.. mahkemeler, savcılar, kolluk güçleri ve hakimler gaspçının, tecavüzcünün, haydutun hamisi gibi.. terör hariç hiçbir suç hakettiği ciddiyeti görmüyor devletten..

    eğer devlet, her devrin egemen siyasi güçleri çevresinde kümelenen seçkin azınlığın değil sokaktaki sıradan vatandaşın da devleti olmak istiyorsa bu arkadaşın sözlerine kulak vermeli..

    güpegündüz, istanbulun göbeğindeki bir çarşının ortasında, onlarca insanın bakışları altında kanlar içinde dakikalarca can çekişen ve o halde saldırıya maruz kalan bir t.c. vatandaşı görüntüsü bu ülkedeki bir polis memurunun, karakol amirinin, emniyet müdürünün, kaymakamın, valinin canını yakmıyorsa bir yerlerde bir yanlışlık var demektir..

    dicle kenarında bir kurdun kaptığı koyunun hesabını verememekten endişe eden büyük insanların* hikayelerini anlatırken göğsü kabaranların, bildikleri ve övündükleri bu tarihi kimselere lâyık olacak işler yapan memurlar ve yöneticiler olmaları gerektir..

    ellerine sağlık..
  • malum kişi hakkında yazdığı hakaret dahi içermeyen bir entry sebebiyle, bir takım kuyruğunu kıstıran korkak tarafından lanetlenmiş yazar. özellikle son zamanlarda şiddet ile ilgili yasa tasarısı üzerine (bkz: şiddet suçları ile ilgili yasa değişikliği) gündem oluşturmaya emek harcamış dost kişisiydi. sözlüğün geldiği son noktanın acizliğiyle harcadığı bir başka yazar artık kendisi.
hesabın var mı? giriş yap