• önümüzdeki sezon valencia formasını giyecek olan 1994 doğumlu portekizli futbolcu.
  • kendisinin valencia'ya transferindeki enterasan nokta, piyasa degeri 2 milyon * iken, abarti sekilde 15 milyona alinmasidir. ılerde eder etmez o ayri konu da, isin icinde mendez, singapurlu milyarder vs. olunca insan ister istemez huylaniyor.
  • tottenham, chelsea ve juve'nin almak için yarıştığı full back. sağ tarafı otoban yapanlardan. geçen sene valencia'da 1 gol 4 asisti var. 23 yaşında.

    umarım walker'ı 50'ye satan tottenham'ımız bu arkadaşı da 25'e alır. walker'dan 3-4 yaş küçük, walker kadar ofansı güçlü, aynı zamanda defansif olarak da daha güçlü.

    farkındaysanız isteyen 3 takımda üçlü savunmayla oynuyor. wingback olarak gittiği yerde çılgın atar bu çocuk. hadi totttenham'a gel aslanım. trippier ile walters ile bitmez bu sezon. gel.

    valencia'da ince görmüş iki katı bedelle 2 sene sonra elden çıkarmış olacaklar. millet transferinde usulsüzlük kovalıyordu. hatta üç kulübün de finansal olarak eli rahat. 35-40'ları görebilir bu transfer.
  • (bkz: #70099052)

    3 takıma yazdım, başka takıma gitti ya lan. herif. bize gelseydi iyiydi.

    satın alma opsiyonu açıklanmamış, sanıyorum herkes okey verirse kondogbia ile takaslanacak. belki üzerine biraz da para verirler.

    iyi transfer.
  • serie a izlemeye firsat bulamiyorum ama bu hafta izledigim sampdoria-inter macinda muthis oynadi. eger lig genelinde de boyle oynuyorsa, valencia uzulur sene sonunda. 18 milyon euro bu transfer piyasasinda cer cope veriliyor buyuk takimlarda.

    2 gole direk etkisi var, ve cok teknik oynadi macin genelinde.

    16 lig macinda 948 dk oynamus, 3 asist yapmis.
  • valencia'da 2-3 macini izlemem yetmisti. cok iyi bir sag bek. ınter'in 18m euroya ucuza kaptigi sagbek!
  • sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle ligin anca 2.yarısında forma şansı bulmaya başlasa da kısa süre içinde kalitesini gösterdi . sitelerde satın alma opsiyonu ile ilgili tam bir bilgi yok ( bazıları 18 bazıları da 25 milyon euro diyor ) fakat inter'in son zamanlarda yaptığı en iyi transferlerinden biri .
  • manchester united ile adi gecen portekizli sag bek. sag kanat ve kanat beki (bkz: wing back) olarak da oynayabiliyormus. bana fabio coentrao'yu hatirlatti bu ozelligiyle ve tabii ki portekizli olmasiyla.
  • bu sezona müthiş başlamış bek oyuncusu.

    juventus'un neredeyse her maçını izledim bu sezon. cancelo'ya hayran kalmamak elde değil. harika bir hücum bek performansı sergiliyor. aslen sağ bek ama yeri geldiğinde solda da oynuyor, üstelik iyi oynuyor. alkışlarım ona...
  • dünyanın en iyi sağ beki.
hesabın var mı? giriş yap