• bizim ev'in * stephanie tanner'i. hatirlamayanlar icin ortanca olan. kucukken reklamlarda oynamisligi da vardir. dizi sona erdikten sonra pek suya sabuna dokunmayan isler yapmistir. son zamanlarda methamphetamine bagimliligi yuzunden zor gunler gecirmis olsa da tedaviye cevap vermesi ile eski gunlerine donmeye baslamistir. sezercik gibi cocukken parlayan ve ilerleyen yillarda sonen yildizlarimizdan. kucukken asiktim buna ben, kanli canli gormek nasip olunca bir garip oldum. cirkinlesmis maalesef. zaten pek yuz de vermedi. cocukken ne guzel hayallerim vardi halbuse. buyuyunce bozuluyor bu insanoglu. madde bagimliligi falan, olacak is degil.
  • küçükken full house dizisinde izlerdik stephanie rolünde, evin ortanca kızıydı. az önce büyümüş halini gördüm, şok oldum yeminle. hayretler içerisindeyim. dizinin bitiminden itibaren bir taşlaşma sürecine girmiş ablamız, belli.****
  • bir bölümde aşık olduğu çocukla tiyatro oyununda sevgili rolünü kapmış lakin ki beyzademiz öpüşme sahnesini prova etmek istemiyor. bu da bayağı tribe giriyordu "dudaklarım kuru olduğundan öpüşmek istemiyor" falan takılıyordu. bölüm sonunda aslında çocuğun aşık mahcubiyeti yüzünden öpmeye korktuğu anlaşılıyor ve dudaklar birbirine yapışıyordu.

    işte ben bu diziden bir tek o bölümü ve o sahneyi unutamadım.
  • çocukken ikinci aşık olduğum kız. birinci ise daha güzeldi.

    (bkz: jodie foster)
  • 1982 doğumlu, 2 kız çocuğu annesi, başarılı oyuncu.
  • 2002 yılından itibaren istikrarlı bir şekilde her biri 4 yıl süren 3 evlilik yapmıştır. 2016’dan beri evlenmemiştir.

    bu sikimsonik bilgi ne işinize yarar bilmiyorum.
  • çocukken oynadığı bazı full house bölümlerinde dans yeteneğini sergileyen, daha çocuk yaştayken çok iyi dans edebilen aktris.
hesabın var mı? giriş yap