• eski amerikan fbi ajanı. beden dili üzerine kitapları var.
  • beden dili üzerine yazdığı kitap yeni başlayanlar için kaynak niteliğin olan eski fbi ajanı.

    sorgu sırasında kullandığı ve gözlemlediği tekniklere de yer vermiş.

    kitabı okurken notlar alıp önemli yerleri işaretlemek önemli. zamanla tıpkı bir kas gibi insanları okumak da geliştirilebilir bir şey olduğunu fark edeceksiniz.
  • adi ıspanyol basketbolcusu* izlenimi veren eski fbi ajani. ıletişim kurulan kisilerin fiziksel hareketlerinden duygusal durumunu çözmek isteyenler için beden dili kitabı güzel bir rehber olabilir
  • yazdığı beden dili kitabı, ilgi duyan kişilerin mutlaka okuması gereken bir kitap. bakmakla görmek arasındaki farkı bilmek ve insanların görmeniz gereken hareketlerinin ne olduğu konusu bu kitapta mevcut.

    ayrıca resimli olarak güzel anlatımda var. okuyun.
  • beden dili kitabını okuduğum eski fbi ajanı. rahat anlaşılır bir dil kullanmasının yanı sıra içeriği de bir o kadar iyidir. eller, kollar, parmaklar, ayaklar, gözler, duruş, bakış gibi bir çok nokta hakkında işe yarar bilgiler vermiştir. görsellerle, küçük alıntılarla ve yaşanılmış olaylardan kesitlerle de kitabı zenginleştirmiştir. ilgililerin okuması gereken bir kitaptır.
  • beden dili kitabı kütüphanemde çok önemli bir yere sahiptir
  • neden bu kadar az entry girildiğine şaşırdığım isim. sahi ben olsaydım hayat kurtaran tecrübelerimi anca ailemle paylaşırdım bu yüzden gelişemedim demek neyse kitabını almayı düşünen varsa düşünmeyi bıraksın doğru kitapçıya
  • internette konuşmaları ve işlerinin görsellerle desteklenmiş halleri de olan fbi reis. her ne kadar kitapların yerini tutmasa da.

    https://www.youtube.com/…s?search_query=joe navarro
  • (bkz: #120556368)
  • daha önce alışkanlığım olmayıp son dönemde online ders verirken bedenimde gözlemlediğim bir hareket var: sürekli ayak parmaklarımı oynatmak. artık o kadar rahatsız etmeye başladı ki, konsantrasyonumu bozuyor, ne dediğimi karıştırıyorum bazen. hareket ettirmemek için çok özel bir gayret sarfettiğimde daha çok dikkatimi dağıtıyor.

    e her çağımız google profesörü gibi girdim sihirli kelimeleri arattım. kesin psikolojik bir rahatsızlık gözüyle bakıyorum ama, o konuda travmatik hassasiyetim var, hah diyorum sonunda bir yerimden bir delilik çıktı.
    ilk çıkan makale psychology today'den, “what the feet and legs say about us”.

    neyse okuduk ettik mantıklı bir açıklaması varmış delirmemişim, aslında orada olmak istemiyorum ama kıçımı aksine ikna edebilmişken ayakları kandıramıyormuşum, çekip gitmek istiyor zavallışlar.

    asıl bunca şeyi niye anlattım: yazının sonuna gelince yazara bir baktım a aaa, ergenliğimizin efsane kitabın beden dili'nin yazarı, aileden biri gibi gördüğümüz fbi ajanı joe navarro abimiz. ben böyle birinin var olmadığını düşünüyordum oysa ki, gölge yazar işi falan sanıyordum. yazıklar olsun bana!

    neticede joe başgan yine kitabın orta yerinden konuşmuş, ona da böylesi yakışırdı. başka yazılarına da bakmaya karar verdim, içinde “ben efbiaydayken…” diye başlayan cümle olan bir şeyi okumak sürükleyiciliği artırıyor. tribute yapasım geldi pardon.
hesabın var mı? giriş yap