• elementary seviyesinde bile olmayan ingilizce ve hiç olmayan türkçe ile edilmiş küfürlerdir. okurken utandım. ne kadar salak bir ülke lan çok eğlenceli.

    ota boka galeyana geliyorlar. tam bir gerizekalılık örneği.

    ben olsam o mesajları atanlarla uğraşırdım, ibretlik bir ders olurdu bakalım o kadar tazminatı ödeyebilecek güçleri var mı bu mesajları yazanların. o zaman da tırım tırım kaçarlardı.

    abi o koca yarrağını içime alırım şikayetinden vazgeç, affet bizi abi diye kıvranırlardı. tipik türk insanı hareketi.

    bir şeyi yapar sonrasını düşünmez, başı belaya girince oturur işin içinden nasıl çıkarım diye düşünür.

    edit: bu sadece fenerbahçe taraftarı için değil, her takımın taraftarı böyle davranışlar yapabilir, bu genel olan bir hastalık.

    futbolun spor olduğunu unutuyorlar, o futbolculara o kadar anlam yükleniyor ki ülkede akıl alır gibi değil. olum hepsi senin benim gibi insan. biraz empati yap düşün futbolcu olduğunu düşün. genç yaşta girmişsin bu işe eh biraz da yeteneğin varsa zaten süper ligde bir takımda oynarsın.

    bu adamlarda maç olduğu zaman çıkıp sahaya top oynuyorlar. iyi oynar kötü oynar, gol atar atamaz. insan sonuçta robot değil ya. o maç gergindir, agresif oynar kafasında belki kişisel sorunları var bu sahaya yansır. gayet doğal. sizin bir gününüz bir gününüze tutuyor mu ?

    heh işte bu adamlarda aynı. o yüzden çok fazla anlam yüklemeyin bunlara. futbolcu işte. geliyor maç saatinde maçını oynayıp evine gidiyor. inanın kendilerinin bile sikinde değildir sahada olan şeyler. maçtan çıktıktan sonra duşunu alıp keyfine bakıyordur.

    maçlardan sonra haftalarca bunları konuşan, birbirine küfürler eden, hatta birbirlerine saldıran beyinsiz zihniyetler. kendini 3 büyüklerde oynayan bir futbolcu yerine koy. maçtan sonra oturup gülerdin. sizlerde haftalarca birbirinizi yiyin. yok xx mi daa iyi xx mi daha iyi diye.
  • bunların sadece 20 numarası değil taraftarı da ırkçılık yapıyor anlaşılan, zamanında muz sallamışlıkları da vardı unutmuyoruz.

    koç vizyonu böyle bir şey herhalde.
  • vereceksin mahkemeye bunları çatır çatır alacan parasını ki bi daha böyle müptezellik yapmasınlar.

    uzaktan konuşması güzel, sıkıysa gelin yanında küfür edin, görelim o nazik poponuzu o zaman adi şerefsizler.
  • çok şükür bugün de utandık...
  • daha önce de emmanuel eboue'ye muz ve negro bisküvi gösteren takımın taraftarlarının ettiği küfürdür. fakat o zaman konu bizim anladığımız gibi ırkçı bir saldırı değil muzu gösteren adamın sindirim sisteminde rahatsızlık olması ve yanında beslenme amaçlı muz taşımasıyla alakalıymış. dönemin fenerbahçe başkanı muzla beslenen taraftarı canlı yayına çıkarıp durumu izah etmişti. şimdi de mevcut fenerbahçe başkanından aynı hamleyi bekliyorum. "negro bizim kültürümüzde ırkçı bi söylem değildir. bizzat ben evde bisküvi olarak negro ve yanında da muz yiyorum." söylemini de araya sıkıştırabilir. fenerbahçe tarihinde olmayan şeyler değil bunlar sonuçta.
  • edenlerin 6222'den ceza alıp, yeğenim yazmış diye ağlayacağı ırkçı küfürlerdir.
  • saha içinde rakibine durup dururken tekme attığı için taraftarların tepki göstermesidir.
  • adam "whoreson" yazmis lan! whoreson nedir allah kahretmesin cayimi puskurttum! ulan ne bos adamlarsiniz...
  • iğrençtir ama ırkçılığı sadece fenerbahçe'ye yıkmak da daha büyük iğrençliktir, hele hele trabzonspor gibi bir takımı tutup ırkçılıktan dem vurmak iğrenç oğlu iğrençliktir. bunların başkanı zamanında kendi futbolcusuna yamyam demiştir. bir de ogün samast oley olayı var tabi.

    https://youtu.be/zz8ekue7zuy (ogün samast oley)

    https://youtu.be/wlinpnbd8o8 (kendi futbolcusuna yamyam ve rengi bozuk diyen trabzonspor başkanı)

    yani konuşmaya hakkınız yok amın feryatları. ülke birbirinden çomar insanlardan oluşuyor, bir oluşum üzerine ülkenin genel sorununu yıkmaya çalışırsanız böyle göt ederler sizi.

    edit: olayı normalleştirme gibi bir çabam yok. iğrençtir ve ırkçıdır, yapanların ceza alması gereklidir ancak biraz okuma-yazma vicdan/izan gibi kabiliyetleriniz varsa olayı "tüm fenerbahçeliler ırkçıdır"a getirmek isteyen ve tüm fenerbahçelileri zan altında bırakmaya çalışan beyinsiz bir kitleye karşı da elbette geçmişte yapılanları hatırlatmak gereklidir.
  • haftalardır bir maç uğruna trabzona yapılmayan ırkçılık kalmadı. kendi ülkemizde pontus rum yunan olduk. bunu diyen adam orta asyadan dün gelmiş sanırsın.
    sırf bir oyun için başkanından taraftarına herkes en düşük seviye çomarlıklarını takınıp saldırdı. hala da devam ediyor. ne kadar daha düşeceksiniz merak ediyorum. sığırın teki trabzonun ülkeye kattığı diye başlık bile açmış.
    ne kadar işsiz, düşük profilli, cahil bir kitleymişsiniz. iyi olanınız istisna durumuna düşmüş. bunu bile savunacak adam ramak kalmış.
    salın artık bir iş bulun onunla uğraşın. ayıptır
hesabın var mı? giriş yap