• m.a.m.e de yeni keşfettiğim inanılmaz eğlenceli oyun serisi bunun animesi mangası bilimum çeşitleri var imiş.oyunda daha oynayamadığım birsürü karakter var ama acayip matrak ve güzel olduğunu tekrar tekrar söyleyebilirim chd ile çalışmakta. tarzı street fighter mortal kombat mythologies* ve final fight karışımı öyle şahane bir şey.karakterlerden biriyle yenildiğinizde öyle başkasını seçeyim devam edeyim olayı yok başka karakteri seçince en baştan başlıyorsunuz ve karşına farklı düşmanlar çıkıyor. neredeyse hepsinin tuş kombinasyonu aynı ama siz dövüşe başlarken arka plandaki ses aklını kullan diyor yani her zaman aynı numara yemiyor düşmanı yenmek için.çok güzel bir oyun demiştim sanırım.

    ayrıntılı bilgi için;
    http://en.wikipedia.org/…i/jojo's_bizarre_adventure
  • ikinci dönemiyle bomba gibi bir başlangıç yapmış anime... anime izlemeye tevbe etmiştim ama jojo için istisnâ yapıyorum. dövüşlerden, özel güçlerden hoşlanan herkes izlemeli...
  • animesinin kendine has, diğerlerinden farklı bir tarzı var. hikayesi biraz abuk olsa da izlettiriyor kendini.
  • sono chi no sadame gibi repeat delisi yapan efsane guzel op a sahip olan,tarzindan dolayi pek sevemedigim anime.
  • ilk sezonunun kapanis muziklerinin bolumun gidisati sirasinda, o anda olan olaylarin icerigine gore duzenlenmis alternatif sekillerde baslamasiyla bile cogu yapimdan siyrilan yapim. her bolumun sonunda nasil bir varyasyon cikacak merakiyla bekletiyor izleyiciyi.
  • mangası çizimlerinden de tahmin edilebileceği üzere 80'lerden gelen, son zamanlarda animesiyle birlikte iyice popüler hale gelen bir battle mangası serisidir. serinin ana karakteri sabit değildir, sabit olan, joestar ailesinden gelmeleridir, arc değiştikçe değişir. bir önceki arcın ana karakteri ya ölmüştür yada o anki ana karakteri desteklemektedir. serinin yaratıcılığı -özellikle de dövüşlerdeki- ilgi çekicidir. karakter tasarımları hokuto no ken den esinlenilmiştir, lakin serinin genel stilli pek renklidir ve karakterlerin bazı pozları pek erkeksi değildir. hatta bazıları bunu gayliğe yormuşlardır, ama aslında mangakanın fabulous stiliyle alakası vardır. animesinin müzikleri gayet sağlamdır.
  • geçen sene (bkz: anime)sine başlayıp şu an güncel olarak takip ettiğim ilginç bir seridir. her nesil ile mücadeleler daha çok ilgi çekiyor. üçüncü nesilde ortaya çıkan stand'lar ile konu daha çok güzelleşti. (bkz: manga)sı devam etmektedir. mangasına, şu an yayınlanmakta olan jojo's bizarre adventure: stardust crusaders'ın bitimi ile dördüncü nesil jojo'yu anlatan diamond is unbreakable'dan itibaren okumayı düşünmekteyim (bkz: mangaka)'sı hirohiko araki'dir.
  • animesinin part 4 ile donus yapacagi gectigimiz aylarda kesinlesen seri.
  • diamond is unbreakable'a iliskin ilk promosu yayinlanmis seri.
  • "1868 yılının ingilteresi'nden girip 19 yaşında iki genç adamın karakter çatışması" şeklinde özetlenebilecek muhteşem anime.
hesabın var mı? giriş yap