• roland topor'un absürd oyunu. sahnede birbirini taşıyan insanlar falan vardı galiba.
  • 22 (yarın oluyor) ve 24 nisan tarihlerinde aühf oyuncuları tarafından ekin tiyatrosu'nda sahnelenecek son derece $ukela oyun.
  • bu ak$am ekin tiyatrosundaki gosterimine ucu ucuna yeti$tigim ve bana guzel bir ak$am ya$atmi$ oyundur... gencler tarafindan oynanmasi oyunu daha bir eglenceli kilmi$tir... auhf'un bir sonraki oyununu dort gozle bekliyor olacagim.
  • işinin hakkıyla kotarılınca şahane olan oyun.

    hikayesi güzel, su deposunda çalışan joko insanları sırtında taşımak istemez önce, sonra farkeder ki herkes yapıyor bunu utanılacak bir yanı yok, o da sırtında taşımaya başlar o şehre misafir olarak gelmiş zengin insanları. birbirinden farklı üç tane kadına yapışıp kalır yavaş yavaş, sonra da kelimenin tam anlamıyla yapışırlar bu üç kadın joko'ya, joko da onların ve kendisinin iç yüzünü keşfeder.

    çok sağlam göndermeler bulundurur...

    çok pis edit: "oyunun orijinal metninde joko 6 erkek, 1 kadına yapışır kalır." şeklinde bir mesaj aldım, "oyuncu kadrosundan dolayı değişebilir bu sayı" diye de devam etmekte. üç kadına yapışıp kalmayabiliyormuş demek ki ana karakter.
  • hakkıyla sahnelenmesi pek zor olan şahane roland topor oyunu. ilk okuduğunuzda "bu ne la" dersiniz. ikinci okuduğunuzda yavaş yavaş bazı şeyleri anlamaya başlarsınız. her okuduğunuzda metindeki sembollerin altında değişik birşeyler bulmaya devam edersiniz. insana feci şekilde kendini sorgulatır hatta bunalıma sokar. herkesin bildiği ama bilmezden geldiği bir gerçeği son derece çiğ bir şekilde gözünüze sokar topor. o yüzden çok güzel hareketler bunlar tarzı müzikli güldürü zımbırtılarını beğenen yurdum insanına hitap etmez. 3 kere oynarsınız sonra "telif hakkı sorunu yaşadık" derler kaldırıverirler oyunu.
  • zor bir absürt tiyatro eseridir. hem sahnelenmesi hem iceriginin en iyi sekilde aktarilabilmesi acisindan.
  • 2013-2014 sezonu stüdyocer oyunlarından.
  • joko'nun doğum günü'nü bu akşam kartal belediye tiyatrosu öğrencilerinden izledim. mükemmel sahneye taşınmıştı...etkileyici ve çarpıcıydı, izlenmesini şiddetle tavsiye ederim.
  • ankara devlet tiyatrosu'nun, ankara seyircisini uçuracağı 2016 - 2017 sezonu yeni oyunu. ilham yazar yönetiyor. koreografisi ise burçak ışımer'den.

    (bkz: zeynep ekin öner)
    (bkz: durukan ordu)
  • jürilerinden bir hanımefendiyle farkında olmadan öncesinde kumpir yemiş, sohbet etmiş bulunduğum oyun.
    efsane replik: “bir de sizleri taşımaya başladığımdan beri yere bakıyorum hep, daha önce göğe bakardım...”
hesabın var mı? giriş yap