• cormier çok iyi bir güreşçi ve inanılmaz fiziksel gücü var, ayrıca felaket sert yumrukları var, ancak özünde teknik olarak boks kabiliyeti tartışmalı bir sporcu.

    jones çok daha komple ve yetenekli bir dövüşçü, uzun boy ve kollarını çok iyi kullanan, tabiri caizse de özellikle yerde yakaladı mı affetmeyen, altındaki rakibini özellikle dirsekleriyle kısa sürede kan revan içinde bırakan bir adam.

    jones malı artık abuk subuk işleri bırakıp, kan testinden geçmeyi başarırsa adam gibi maç izleriz inşaallah.
  • cormier’in iki raund ağır sopa yedikten sonra üçüncü raundun başında nakavt olacağı ve mma kariyerine noktayı koyacağı maçtır. hafif ağırsıklet için düşmesi gereken kiloyu düşebilirse zaten kafese girdiğinde iki puan geride olacak, eski atikliği de kalmadı, jones un oyunu çok daha oturmuş ve dengeli gözüküyor, önceki maçlardaki çekişmeyi mumla arayacağımızı tahmin ediyorum. ha iş ağır sıklete gelirse belki biraz çekişme olur onda da cormier’in tek şansı yere inmek ve üstün olduğu güreşte jones’u eskitmek.

    şu maç olacaksa olsun da jones’u, deli manyak (bkz: johnny walker) karşısında bir görelim gene başını belaya sokmadan evvel.
hesabın var mı? giriş yap