• uzun süredir rastladığım en başarılı youtuberlardan birisi.

    birçok şarkıya vokal cover'ı yapmakta. ancak şöyle bir durum var, yaptığı vokal coverlarının tamamı shrek'ten hatırlayabileceğiniz, smash mouth'un all star adlı eserine ait. dolayısıyla tüm coverları somebody once told me the world is gonna roll me ile başlıyor ve bir şekilde bu sözleri her şarkıya çok güzel uyarlıyor.

    creep
    bring me to life
    wonderwall
  • all star'ı coverlayacağı günü iple çekmekteyiz.
  • all star'ı coverlamıştır fakat yine şaşırtmamıştır.
  • spora başlaması ve taco bell'e biraz ara vermesi gerek. yoksa pilates topuna dönüşecek bu gidişle.

    tenacious d-tribute coverıyla beni benden alan youtuber.
  • internetin mucizelerinden biri daha. adeta özensiz dizilmiş kaldırımlardan fırlayan tombul bir çiçek; manasız koşturmacaların sonlandığı durak; onca patırtı gürültünün arasında "hepinizi bi gün sikicem oğlum!" sakinliğinde köşede bekleyen ya da "abi hayatlarınız çok boş yea" umarsızlığında sadece tek bildiği şarkı sözünü tekrarlamakla meşgul fazlasında gözü olmayan enteresan bir karakter.

    bir zen master, ulu manitu veya kertenkele ırkından barışçıl bir istilacı da olabilir. bozuk plak gibi mırıldandığı dizelerin mesajına komple zıt bir enerji ile, popüler güzellik anlayışına meydan okuyan bir gıdı eşliğinde, doğal ve ahenkli tüylerini gözümüze sokarcasına kaydettiği videolar izleyicilerin yeni "hot topic"i. kamera açısı amatör gelebilir ama kompozisyonu tamamlayan bir öğe, bilinçli bir konumlandırma olduğunu düşünüyorum.

    aslında tüm bu anlattıklarımdan daha da fazlası jon sudano. eve her gittiğimde ailemi içi boş survivor, o ses türkiye vb gibi saçmalıkları seyretmelerinden dolayı ağır eleştirirken; kendi halime kaldığımda sırf platformu internet diye içine düştüğüm aynı boşluktaki kanalları bana hatırlatan, kendimle yüzleşmeme neden olan, sanatını bir çok cepheden hakkıyla icra eden üstat.

    daha fazla övemeyeceğim, gözlerim doluyor, fularımla sileyim...

    p.s: ama radiohead creep uyarlaması çok iyi.

    eklemeyi unuttum editi: şişkoş insanlara atfedilen güzel sesli ve tatlı yüzlü olma stereotype'larına da uyan bir abimiz ayrıca.
  • 30 saniyelik bateri videosu atmış, aha dedim all star'ı söyleyecek bir şekilde. yok dümdüz çalmış, ters köşe yaptı resmen.

    tanım: ruh hastası tombiş youtuber.
  • aşırı komik cover'lar yapan morbid obez.
hesabın var mı? giriş yap