• tribulation gitaristi. ayrıca solo projesi var, the dark night of the soul isminde 4 şarkılık bir ep çıkarmıştı geçtiğimiz sonbahar. ilk entrylerimden birinin bu albümle ilgili olması gerek. konsepti tanımlayıp, albüm için bakınız vermiştim. kendisi insansa net söylüyorum, biz maymunuz. hepimiz primatız, evrimleşememişiz. yok değilse de kendisi elf ya da ne bileyim, bir çeşit üstinsan zaten. dün bir kez daha tanık olduk buna.
    grubun grafik işlerini kendisi üstleniyor, kliplerinin yönetmenliğini yaptığı oluyor, çoğu parçanın sözü/bestesi kendisine ait, sahne makyajını bile kendisi yapıyor. yetmezmiş gibi aşırı derecede mütevazı, gereksiz ego ve "rockstar attitude" hiç yok.
    bu yüzden bence nwn forumunda kendisini gayimsi bulanlar da, sabahki yorgun fotosuna rağmen sahnede aşırı enerjik ve seyirciyle etkileşimi iyi olan biri olmasından ötürü benim "kokainle zayıf kalıyor abi, david bowie diyeti işte" demem de kusursuzluğunun sonucu. çünkü eleştirecek, olumsuz bulacak bir yön arıyoruz. şahsi kanaatim jonathan hulten'i haketmediğimiz yönünde.
  • 1989 doğumlu tribulation gitaristi.
    (bkz: tribulation)
  • arvikali elf erkegi. sahnede kugu gölü balesindeki rothbart’a dönüsüyor. son derece kibar, zarif ve güzel bir adam. ayrica dünyanin en güzel imzasina sahip olsa gerek.
  • kendisi tribulation disinda da muzikle ugrasiyor, su an icin the dark night of the soul adli 4 sarkilik bir ep'si var ancak anladigim kadariyla su anda da kayittaymis ve yeni bir album ufukta sanirim. heyecanla bekliyorum. *-* ayrica hem kendi albumunun hem de tribulation'in artworkleri kendisinin elinden cikma ve sahne kostum/makyajini da kendisi yapiyor, hatta her sovda ayri bir makyaj yapmasiyla biliniyor. adam gercek bir flamboyant, cok yetenekli.
  • solo olarak folk müzik yapıyor. the mountain adlı single'ı da yayınlanmıştır.
  • chills

    en son soen'in lotus'unda olmuştu; a dance in the road isimli şarkıda vokalin girmesiyle gözlerim doldu. söyleyeceğim şey ne demek bilmiyorum ama albüm boyunca da içimde bir yağmur yağdı.
  • tribulation'la yollarını ayırmış olan gönlümün efendisi. solo projesini de seviyoruz sevmesine ama trib'le sahnedeyken girdiği o tripleri* bir daha göremeyecek olmak çok üzücü zira iki müziğin ve vibe'ın birbiriyle alakası yok.
    2020 kalbimi çatır çatır kırarken arada bu da yaşandı bitti saygısızca işte.
  • kulağımı, gözümü alamadığım yeni takıntım:

    (bkz: #130557349)
  • az önce shaam larein entry'mi yazarken* the big lebowski'den the dude'u canlandırdığı bir videosuna denk geldiğim, tribulation'ı bırakmadan önce kendisini canlı izleme imkanı bulduğum için şanslı hissettiğim müzisyen: https://www.youtube.com/watch?v=niu3haxta0u

    bir popüler kültür ikonuna gönderme içeren videoda yer almasından ötürü valinor'a televizyon bağlatma esprisi yapacaktım ama öncesinde burada elf demişim zaten kendisine, daha söyleyemeden bayatladı güzelim espri: (#76965728)
  • eski şarkılarının "orman versiyonları" olarak düzenlendiği forest sessions albümü bugün yayınlanan ilahi ses.

    ben kendisini keşfettiğimden beri ormanlarda da şarkılar söyleyip kaydediyordu, meğer bu albüm içinmiş diyebiliriz sanırım. kimi zaman tek portatif amfi, kimi zaman akustik gitar ile kaydettiği şarkıları paylaşıyordu, albümde bazı yerlerde kuş ve rüzgar sesleri bile var. o kadar orman perisi gibi bir adam ki, şarkılarının bu düzenlemeleri sanki orijinal halleriymiş gibi hissettiriyor, sanki insanın adamı salın ormana, tüm o makyajı, tülleri, örtüleri ile uçuş uçuş şakısın, diyesi geliyor... ki tam olarak da öyle olmuş gibi.
hesabın var mı? giriş yap