• ingiltere 17 yaşaltı takımının 7 mart 1994,washington (ne hikmetse) doğumlu kalecisi. sunderland'in genç takımında forma giyen bu sapsarı oğlan 19 yaşaltı milli takımında da görev yapıyor yaşça küçük olsa da.
  • everton'ın transferi için sunderland'e 43 milyon euro önerdiği kaleci. tranfer gerçekleşirse gianluigi buffon ve ederson santana de moraes'in arkasında dünyanın en pahalı 3.kalecisi ünvanını alacaktır.
  • 23 yaşında, sadece bir kez a milli takıma çağrılmış ve onda da oynamamış zaten, kariyeri boyunca oynadığı premier lig maçı ise sadece 31. ancak 30 milyon euro bonservisle everton'a transfer oldu ve manuel neuer, david de gea gibi isimleri geçip en pahalı 3. kaleci oldu. ilginç.
  • son yıllarda gördüğüm en şüpheli transferin öznesi. premier league takip etmeyi biraz azalttım diye adam mı icat olmuş yoksa birileri birilerini çok fena mı sövüşlüyor anlamadım. ne demek 30 milyon euro ya? andy carroll transferi bunun yanında solda 0 kalır.
  • ken loach ya da mike leigh'in işçi sınıfı filmlerine koysan sırıtmayacak bir tipe sahip eleman, geçen yıl sunderland maçlarının özetlerini "seneye sunderland düşecek de pickford'ı kim alacak acaba" diye düşünerek izlerdim, kader evertonaymış
  • 1 ekim 2017 everton burnley maçında dikkatimi çeken kalecimsi. 34 milyon yuroluk ne özelliği var anlamadım. üzerine gelen ve tek hamlede tutması gereken topları bile sektirerek beni dumurdan dumura sürüklüyor.

    topu oyuna sokma konusunda ise fena değil sanki. günümüzde nedense bu konu diğer özelliklerin önüne konuluyor. yaşı da kaleci için genç olduğundan pişirip adam ederiz diye düşünülüyor sanırım.
  • everton 30 milyon euro'ya almış. bizim fabri'den kötü kaleci. cenk tosun'a sabırlar diliyorum. 30 milyon euro amk ya.
  • bidonun ingiliz versiyonu.
  • jack butland'dan iyi nick pope'tan kötü bir kaleci olarak nitelendiriyorum ben. nick pope'ta neuer kumaşı var. sağlam bir özgüven aşılanır, iyi de bir transfer yaparsa içinden acayip bir şey çıkabilir. butland'dan ise max david james çıkar. klasik ingiliz kalecisi.

    pickford bu ikisinin arasında bir yerlerde. futbol gurusu değilim tabii ama izlediğim maçlarda böyle bir gözlemim oldu.

    arada acayip kurtarışlar yapıyor. bazen de saçma ötesi goller yiyor. mesela bugünkü liverpool maçında 2 tane mutlak golü önledi. çünkü ben liverpool'a güzel bahisler yapmıştım.

    paramı yiyor şerefsiz.
hesabın var mı? giriş yap