• inci sözlük denilen** ezik yuvasında, bazı bayan ekşi sözlük yazarlarının resimlerini ifşa edip, bunu büyük bir iş gibi gören insan bozması, sperm ziyanı kişinin nicki. gerçi o yazılar silinmiş, konu da kitlenmiş filan ama gene de en sakin insanı bile şiddete yönelten hareketleri var kendisinin.

    (bkz: nerede benim meşe odunum)
  • captain tsubasa serisindeki arjantinli 10 numara. akrobatik bir oyuncu olmasıyla beraber güney amerika futbolu oynar. tsubasa ile inanılmaz bir benzerliği vardır ve ikisi de drive shot kullanır.
  • tsubasa ile oyun anlamında değil teknik ve pozisyonları konusunda benzerliği vardır. güney amerika olayı. diaz 3-0 yapınca buna gönderme yapıp dalga geçer.

    juan diaz ilk olarak manga ve animede u16 şampiyonası gruplarında japonların karşısına çıkar. misaki tsubasa için neyse diaz için de o hatta fazlası olan pascal'ın pasında attığı röveşata, sonrasında topukla gol, drive shoot ve 8 kişiyi çalımlayıp attığı gole rağmen kaybeder. diaz takımın gol yükünü sırtlarken tsubasa bu maçın yıldızı falan değildir hatta misugi kıçlarını kurtarmıştır. sonraki serilerde, mangalarda pek başarılı olamamış, almanya ve hollanda'ya yenilmiştir. kulüpte ise rol model olarak alındığı düşünülen maradona gibi boca ve napoli'de oynamıştır. ramon diaz'ın asıl esinlenildiği karakter olduğu da söylenir.

    diaz tecmo oyunlarında 2 ve 3'te orta turlarda çıkarken tsubasa 4'te final olmasa da bir bölümde yarı final, kulüp düzeyinde 2 kez, milli takımlarda ise devamlı şut öğrenen bir adamdır. akrobatikliğin kralını yazar japonlar halt etmiştir. tsubasa 5'te ise bazı ek özelliklerle yarı finalde görürüz.
hesabın var mı? giriş yap