• eczacıbaşı yayınlarından çıkan gelecek peşinizdeisimli kitabin yazari. ayni zamanda türkiyeye gelip gelecek, genom, dijital hayat üzerine bir konferns da vermiştir.
  • cumhuriyet başsavcısı ağırlığında, ray kurzweil fütüristliğinde ve steve jobs pazarlamacılığında bir adam. ülke ekonomilerinin biyotek atılımlarında bulunmamasının bir bakıma intihar olduğu kanaatinde olduğunu çıkardım ben. buna ziyadesiyle bel bağlamış. örnekleri de kendini yalancı çıkarmamakta. arjantin harvard mezunu ekonomist çıkarsa, bu trendkar girişimciye popülasyon oranıyla belini doğrultamaz dediğinde "sana söylüyorum" diye ekrandan bağırsa şaşırmazdım. gnp'nin ne kadarını biyoteke yatırıyon, hala bor bor diye ötüyosun, diye ayar verdi. darwini sansürleyen ülkede yaşadığınızdan kusarak utanın, ve aç kalacağınız günleri düşünüp tek yarattığınız değerin militer olduğunu anlayın. off.

    http://www.ted.com/…s_mindboggling_new_science.html
  • dna manipulasyonlari ile hafizalarimizi ele gecirip yonetebilecegimiz bir gelecekten bahseden amerikali akademisyen.

    zihinlerimizi, genlerimizi duzenleyerek sekillendirip bastan yaratmak, anilar ekleyip silmek bizi ne kadar insan yapar? hangi ture dogru evriliyoruz, nasil canlilar haline gelecegiz?
  • severek ve sözlerini pek dikkate alarak dinlediğim bu kıymetli futurist abimizi pek üzmüş ve sinirlendirmişler.
    trump'çı politikalara karşı şu konuşmasını göz yaşlarını tutarak ve sesi titreyerek yaptı ve "bu kişisel!" diyerek başladı.
    bahsettiği hukuksuzluklar ve kutuplaştırma siyaseti size bir yerlerden tanıdık gelebilir.
hesabın var mı? giriş yap