• http://www.juico.com.tr/ adresinde ikamet eden "juice cleanse" (taze meyve/sebze suyu vasitasiyla arinma) markasi.

    nedir? derseniz su sekilde aciklamislar:

    "juice cleanse ile amacımız, belli bir süre boyunca katı yiyecek tüketmeyerek sindirim sistemimizi dinlendirmek ve vücudumuzun bu sayede toksinlerden arınmaya ve yeniden yapılanmaya odaklanmasını sağlamak. program süresince, hayvansal proteinlerden, kafein ve işlenmiş gıdalardan uzak durarak, vücudun alkali dengesinin düzenlenmesine de yardımcı oluyoruz."

    buralara yeni bir sey. (denedim) guzel bir sey.

    (hizli metabolizmaya sahip, hareketli / spor yapan falan bir kisiyseniz "active" isimli 8'lik cleanse'i oneririm; 6'lik gunun sonunda kesmeyebiliyor cunku).

    edit: blank mag'de bir de soylesisi cikmis: http://www.blank-mag.com/…set_atma_zamani_2542.aspx

    not: reklam degil, tanitim. (juico'yu yapanlari taniyorum; super insanlar.)
  • içmek mi içmemek mi ? hala soruşturuyorum bi türlü sonuca varamadım. tavsiye eden de yok kötüleyende. nerde bu millet??
  • insanların cahilliğinden para kazanan bir kuruluş daha.
    bilim insanlarının dilinde tüy bitti şu detox saçmalığına inanmayın demekten.

    insanımız okumuyor, araştırmıyor, sorgulamıyor.

    lütfen açıp okuyun biraz
  • bir kişiyi kurtarsam kardır diye düşünüyorum.
    sitelerinin faq bölümündeki cevaplarına-cevap olarak linkler sunmak istediğim oluşumdur.

    detoxing debunked
    6 potential dangers of juice cleanses and liquid diets

    is there such thing as a healthy juice cleanse
    4 myths about juice cleansing
  • para tuzağıdır zira hem "cleansing" diye bir şey yok, hem de sağlığa aksine zararlı.

    lütfen böyle şeylere prim vermeyin, sağolsun diğer yazarlarımız bilimsel açıklamaları da ortaya koymuşlar.
  • 2015 yılı en iyi kadın girişimci ödülünü almıştır.

    http://www.istekadinlar.com/…ico-nun-oldu-h255.html
  • bir şeyi de yabancı ülkelerdeki gibi doğru düzgün yapsalar şaşırırdım zaten. ürünlerinin çoğunda su var ve karizmatik dursun diye h2o yazmışlar. son kullanma tarihi gelmiş ürünleri satıyorlar. ayrıca içinde ne olduğunun detayı kutunun üstünde yazmıyor (ör. 2 elma, 1 muz vb.). sadece meyvelerin ne olduğu yazıyor. kanyon şuberlerinde satılan yan ürünlere baktım, hiç tamamlayıcı ürünler değil. biraz londra'ya nyc'a gitsinler, orada satılan süper lezzetli ve branding'de de almış götürmüş cold press'lere bakıp kendilerine çeki düzen versinler.
  • son kullanma tarihi gelmiş ürünleri satmaktan vazgeçmesi gerekiyor. pudingleri hindistan sütlü ve aynı gün içinde tüketilmesi gerekirken maşallah 3 gün sonraya son kullanım tarihi koyup çatır çatır satıyorlar. bariz acımış, meyveyle falan mayalanmış oluyor içlerindeki süt. çoluk cocuğuna alan olsa motoru bozar maazallah.
    hiç sevmem ama bir karşılaştırma yapacağım, rakipleri blended meyve suyu gönderirken aynı gün tüketilip tuketilmeyecegini itinayla soruyor. meyve sebze yahu bu. çok çok ertesi gün icebilirsin. daha da aynı gün üretilmemis ürün almam burdan. madem anasının nikahina ispanak suyu satıyorsun bi zahmet günlük talebi takip et ve üretimini ona göre ayarla. sonra 3 günlük sebzeyle, sütle detoks değil ishal olur.
  • valla ben moda blogger'ı olmadığım için detox falan yapmıyorum. ama uzun zamandır mide sorunu yaşıyorum, midede fonksiyon bozukluğu dediler, biraz mideni dinlendir, ana rahmine döndür falan dediler. ben de orda burda okudum, birkaç da tavsiye üzerine juico denedim ilk defa. ulan habudunla ilaç içiyorum, bi de bunu içiyim elime mi yapışır dedim ve valla bende işe yaradı. rahatsızlıklarım, ağrılarım azaldı falan..
    ama bir ufak itiraf: tavsiyeyi aldığım arkadaşlarım akşam yemeği yerine iç bazen, sabahları inanılmaz dinç, bebekler gibi uyanıyorsun dedi ve onun gazıyla akşam yemeği niyetine içtim ve ama sanırım yine blogger olmamamdan sebep hiç öyle bebekler gibi falan uyanmadım, aç ve hayvan gibi sinirli uyandım, yatakları kemirmek istedim. ama hemen bir kahvaltıyla leydi çizgime geri döndüm. yani lafın özü, benim gibi midede rahatsızlığınız, şişliğiniz neyin varsa bir deneyin derim, ben yıllardır çok çektiğim için bacılarıma bu faydayı borç bilirim..
    not: o 34 beden kota girilecek!!
hesabın var mı? giriş yap