• 1998 - paris doğumlu ve 1.81 boyundaki benin asıllı fransız stoper. bir stoper için kısa boylu sayılabilir. fakat çabukluğuyla uzun stoper yanına cuk oturan bir profilde. altyapısından yetiştiği girondins de bordeaux takıminin tüm maçlarında forma giyerken 1 gol 1 asistlik de katkı yapmış.
  • 25m euro bonservis bedeliyle sevilla'ya transfer olan stoper.
  • ileride büyük takımlara transfer olacaktır.
  • upamercano, de light, todibo, fofana falan hikaye. yeni jenerasyonun en iyi stoperi olacak.
  • (bkz: jules kounde/@ceyar i kim vurdu)

    sevilla fc'de forma giyen 1998 (22) paris doğumlu, benin asıllı 1.78'lik stoper.

    fifa ballon d'or sahibi iki stoperden biri olan 1.75'lik fabio cannavaro'dan neyim eksik, hatta 3 santim fazlam var' diyerekten stoperliği meslek edinmiştir**.

    - fc girondins bordeaux altyapısı ürünü oyuncu 18'inde (2017/18 2. yarı) a takıma çıktı ve üst kademeye katılır katılmaz as oyuncu oldu.
    - 1.5 sezonluk ilk 11 oyunculuğu tecrübesi sonrası geçtiğimiz sezon başı (2019/20 - yaş 21) 25m € gibi kallavi bir rakama sevilla fc'ye geçti.
    - ilk transfer gerçekleştiğinde rotasyon oyuncusu olacağını tahmin ediyordum ama sevilla fc'de hiç rotasyona düşmeyerek herkesi şaşırttı. sene sonunda ise (2019/20 - yaş 21) uefa avrupa ligini kazandı ve kariyerindeki şimdilik ilk ve tek kupasını kaldırdı**.
    - sevilla fc için bu sezonda (2020/21 - yaş 22) işler fena gitmiyor ve şampiyonlar liginde de ilk 16 turunda mücadele ediyorlar.

    takımda geçirdiği 1.5 sezon sonunda muazzam bir gelişme gösteren jules kounde, bonservis bedelini de ikiye (2020/21 şubat - yaş 22 - 50m €) katlamış oldu. bravo vallahi, başarılarının devamını dilerim; tutmayın küçük enişteyi a dostlar.
  • chelsea’ye transfer olmak uzere olan stoper. son zamanlardaki en ilginc stoper olabilir kendisi. tek eksik yanı boyu gibi gozukse de pas yetenegi bir cok orta sahadan, teknigi ve calim yetenegi ise bir cok kanat oyuncusundan daha iyi. premier ligde izlemek keyifli olacak.

    https://youtu.be/-ac9mjlqghi
  • buraya yazılan en son giriye bakılırsa marina tam yapacağını yapamamış.

    romanonun tweetine göre chelsea 55 milyon pound ile tekrar denemiş sevilla'yı. kounde hem barcelona hem de chelsea ile görüşmeye devam ediyor. kısa zamanda sonuçlanacaktır yeni takımının hangisi olacağı.
  • 60 milyon değil 6 milyon avro bile etmeyecek olan vasat stoper. albülkerim bardakçı kendisinden asgari 10 gömlek üstün bir stoperdir. yatsın kalksın fransız pasaportuna dua etsin.
  • barcelona tarafından koundeye getirildiği açıklanan futbolcu.
hesabın var mı? giriş yap