• hızlı ve öfkeli serisinden 3 film yönetmiş bulunan yönetmen.
    5. terminatör filmi için de anlaşmıştır.
    sanırım şimdiye kadar ki en iyi işi communityde modern warfare bölümünü yönetmek olmuş.
  • fast five'ta da karşımıza çıkan 1973 taipei doğumlu tayvanlı yönetmen.
  • 2013'deki fast & furious'un devam filmini de yönetecek olan yönetmen.
  • terminator 5'i değil bourne 5'i yönetecek kişidir. tony gilroy yönetmenliği de, senaristliği de bırakmış. serinin en vasat filmine imzasını atınca devamını getirmek istemedi, ki çok doğru bir karar vermiş bourne defterini kapatmakla. şu saatten sonra bourne serisinden çok şey beklenmez. bakalım lin nasıl bir filme imzasını atacak, ki son derece gereksiz bir film olacağına inancım tam.

    kendisini bilim-kurguda kanıtlamadığından belki de terminator 5'in koltuğuna oturmaması yerinde oldu. ama bu beşinci filmden de hiçbir beklentim yok. iki serinin de boku çıkarıldı, iki seriye de nokta konmalı aslında.
  • star trek 3'ün yönetmenliğini yapacağı açıklanan insan.
  • filmography sine bakılırsa star trek'in anasını sikecek bir başka yönetmen.
  • kimse söylememiş ama, pek çok trekker'a göre, kendisi reboot star trek filmlerinden en iyisini yapmıştır.
  • hızlı ve öfkeli serisine başka bir hava kazandıran, farklı bir atmosferde geçen tokyo drift ve karakterleri orjinal seriye başarılı bir şekilde adapte eden başarılı yönetmen.
  • fast & furious 10'i yönetmeyeceği duyurulan tayvanlı yönetmen.

    --- spoiler ---

    justin lin on tuesday announced that he was stepping out of his role as director for the upcoming fast x of the fast & furious franchise days into production.

    the sudden, shocking announcement did not give a reason. production, so far, has been second unit filming, which will remain the focus as an immediate director search is undertaken.

    “with the support of universal, ı have made the difficult decision to step back as director of fast x, while remaining with the project as a producer,” lin, who co-wrote the film with dan mazeau, said in a statement posted to the franchise’s official twitter account. “over 10 years and five films, we have been able to shoot the best actors, the best stunts, and the best damn car chases. on a personal note, as the child of asian immigrants, ı am proud of helping to build the most diverse franchise in movie history. ı will forever be grateful to the amazing cast, crew and studio for their support, and for welcoming me into the fast family.”

    --- spoiler ---
  • seven wonders; kendisinin hem yapımcı hem de yönetmen olarak yer alacağı yeni bir uyarlama amazon dizisi olacak.
hesabın var mı? giriş yap