• aha su sahnedir. gerci burada lafi gecen kisi tahsin bey, ama sanirim kastedilen muhsin yazicioglu. [https://www.youtube.com/watch?v=n_f5iz8jk5o https://www.youtube.com/watch?v=n_f5iz8jk5o]
  • ölen arkadaş kelime-i şehadet getiremesin diye ağzını kapatan bir adet ateist, terörist ve muhtemelen solcu arkadaşı da içinde barındıran video.

    ulan ne desem boş ya.
  • yiğit özgür'den gelsin

    (bkz: yalıyor yalıyor yalıyor)
  • kendileri yapmis gibi, oradaymiscasina anlatmalari ilginc olmus tabi.
  • akıllara şu sahneyi getirmiştir.*

    [ http://m.youtube.com/watch?v=t7kk6vvxqrs ]
  • yönetmeninin dün cnn'de utanmadan reddettiği sahne.

    beyefendinin aciklamasi, "halkimiz filmlerden cok etkileniyor. evet orada bir politikacinin ölümü anlatiliyor ama muhsin yazicioglu'nu anlatmadik orada. "
    yav şu sahneyi ülke gündemini hafif bi takip eden kime göstersen yazıcıoğlu'nun ölümü anlatiliyor der,tereddüt dahi etmez! ben de izledigimde herkes gibi ilk aklima reis'in şehit düşmesi geldi. sen şimdi utanmadan nasil onu anlatmadim dersin? kaldı ki akıl edemedin, velev ki sen ülke gündemini takip etmiyorsun -ama rastgele bir film çekiyorsun orada da tesadüfen ulke gündemindeki bir yolsuzluk anlatiliyor.tesadüf işte.- lan yanında kimse de burada insanlar kesin şöyle anlar demedi? lan bi bok yiyorsunuz o yediğiniz haltla kalın bari. niye bu milleti salak sanıp saçma sapan yalanlar atıyorsunuz utanmaz herifler?
  • bu olayla alakalı bildiğim kadarıyla yakalanan eden olmadı..

    o zaman olayın bu kadar net anlatılabilmiş olması buyuk başarı..

    ya görmüş, ya ortak iş yapmışsın demektir..
  • abd'de de benzerinin, mesela senatör farah dalin'in (sarah palin değil tabii, sadece isim benzerliği) öldüğü bir film sahnesi, ülkede epey bir olay yaratacağını ve konuşacağını söyleyebilirim, o ülkede yaşayan bir insan olarak.

    türkiye'de de elbette tahsin bey'in (muhsin yazıcıoğlu ile sadece bir isim benzerliği var elbette) ölüm sahnesinin de benzer bir olaydan dolayı konuşulması doğaldır.

    kaldı ki bu filmin yönetmeni. bu sadece filmdir, gülün eğlenin çıkın demiyor. bir şeyleri deşifre ediyorum diyor. kendini ahmet şık ile kıyaslıyor, bildikleriniz mi doğru öğrenecekleriniz mi diyor. yani filme bir filmden farklı işlev yüklüyor kendisi. akp'li arkadaşların, yakında o olay öyle olmuş, filmde gördüm dediklerini duyacağımıza eminim.

    dolayısı ile bu ülkedeki akp'li arkadaşların kayda değer bir bölümü (iyimser bir tahmin yapıp yüzde 10u diyeyim, ama yine ciddi bir rakam), muhsin yazıcıoğlu'nun bu sahnedeki tahsin bey'in öldüğü gibi öldüğüne inanacağını, ya da inanmasa bile savunacağını düşünüyorum.

    amerikan filmleri konusunda şüpheniz olmasın ki, buradaki solcular, kod adı koz tarzı filmlere karşı gerekli tepki gösteriliyor.
hesabın var mı? giriş yap