• muhteşem böcek ilacı. böceklerin sıklıkla geçtiği stratejik noktalara (söz gelimi kalorifer borularının duvarla olan bağlantı yerleri, kapı ve cam çerçeveleri, köşeler, delikler, çatlaklar vb.) suyun içerisinde seyreltilmiş karışımı püskürterek, karınca, hamamböceği, kırkayak gibi envai çeşit böceği evinizden aylarca uzak tutabilirsiniz. üstelik kokusuzdur.

    (bkz: böceklerden kurtulma yöntemleri)
  • kara sinek konusunda çok etkili bir savunma aracıdır, ancak kara sineklerin konma bölgelerine sıkılması gerekmektedir çünkü havada uçana bir zararı yoktur.
  • sıcak yerlerdeki uçan hamam böceklerine çözümsüz diyen eczacılara tokat gibi bir kalıcı ilaç. evi ilaçlayın ve leşleri toplayın.
  • kırsal bir bölgede olan evimi ilaçladım, mutfakta su bidonunun altına saklanmış ölü bir akrep buldum.
    akreplere karşı etkili olma olasılığı taşıyan ilaç.
    üretici firmasının bayer olması bile tercih sebebi olabilir.
  • dünyanın neresinde olursanız olun çeşit çeşit hamaböceklerinin alayına çözümdür bu ilaç. kendi evimde böyle bir problem vardı ev temizdi ama yine de geliyorlardı, artık gelmiyorlar.
  • evde bulunan hamamböceklerinin ters dönmesini ve üstünüze doğru gelmesini sağlayan muhteşem bir böcek ilacı.üstünüze gelmek derken yanlış anlaşılmasın hamam böceği bu ilacı yedikten sonra sersemliyor ve yuvasından çıkarak ortalıkta dolaşıyor adeta beni vur da kurtulayım abi diyor.bundan daha etkili bir böcek ilacı daha önce görmedim.hamam böcekleriyle başınız dertteyse doğru adres bu ilaç.güncel fiyatı eczanede 12.5 tl.
  • öncelikle #67868963

    derdime derman olmuş, iki haftadır huylanmadan evde dolaşabilmemi sağlamış ilaçtır. cesediyle bile muhatap değilim hamamböceklerinin.

    kesinlikle tavsiye ediyorum. eczanelerden rahatlıkla bulabilirsiniz
  • bayer firmasının ürettiği harikulade bir böcek ilacıdır. böcek dediysem daha çok hamam böceklerinin kabusudur. ev ortaminda, ofis ortaminda rahatlikla kullanılabilir. ilaçlamayi yaptiktan sonra odayı terk etmenize gerek yoktur. kokusuz bir ilactır. hamam böceklerinin gelebileceği tüm bölgelere uyguladığınız ve silmediğiniz takdirde, 6 ay süren bir etkisi olur.

    eczanelerden ve tarım ilaçları satan bayilerden temin edebilirsiniz. muadilini önerirlerse kabul etmeyin, orijinalini isteyin. zira muadilleri aynı etkiyi göstermez.
  • balkondan bildiriyorum.
    evi ilaçladım. inşallah ölen ben değil de, onlar olur.

    sonuçları bekliyorum. en azından bi %92 yi hak ettim. %8 şaşırma payı.
  • bugün 750 ml camsil şişesi içerisine suyla birlikte 7.5 ml ilaç koyduk ve evi boydan boya ilaçladık. masraf olarak 20 tl ilaç ve 5 tl şırınga aldım. sadece köşeler değil duvar boyunca da kullandık. kullanırken gıda maddelerini ortada bırakmayın. biz odamızda durup, diğer her yeri ilaçladıktan sonra 1-2 saat beklemeyi tercih ettik. daha sonra havalandıracağız. bakalım sonuçları ne olacak. fazlalık kalırsa boş odanızı komple ilaçlasanız iyi olur. banyo ve tuvalette su görmeyecek köşelere sıkın.

    önceden uyurken ensemde hamamböceği ile uyandığım için acayip nefretliyim bu haşere piçlere. birkaç gün sonra tekrar bu entry'i editleyeceğim sonuçlarına göre. umarın azıtıp üstümüze sürü halinde yürümezler.

    1. gün edit: sabah evde ilk kez gördüğümüz 3 kahverengi uzun ince ve 1 büyük hamamböceği ölüsü gördük. 20 gün sonra tekrar evi ilaçlamayı düşünüyoruz.

    3. gün edit: bugün 5 ölüyle karşılaştık. dün 2 taneydi. kahverengi yine vardı. salon, mutfak, ve holde ölüler yatıyordu. umarım ceset toplama dönemi biter ve tertemiz bir dönem başlar. ilacın öldürmek dışında kovma gibi bir fonksiyonu yok sanırım.

    9. gün edit: 4 gündür piyasada kimse yok. ay sonu tekrar ilaçlayıp uzun süre kapalı kalacak odalar.

    3. ay edit: ilk sürüşümüzden sonra 1 ay evi köşe bucak silmedik. herhalde 2. ayda sildik evi tamamen. ilk 2 hafta sonrası bir şey olmadı. ilacı bir daha sürmedik eve. o gündür bugündür bir şey yok evde. bayağı sağlammış onu anladık.
hesabın var mı? giriş yap