• konya emniyet müdürlüğü’nün bir araca yaptığı operasyonda 1 kilo eroin ele geçirildi. araçta gözaltına alınan kadının kadir şeker’in kurtardığı kadın ayşe dırla olduğu ortaya çıktı.
    konya emniyet müdürlüğü, narkotik şube müdürlüğü ekipleri şüphelendikleri bir araca dün akşam operasyon düzenledi. operasyonda yaklaşık 900 gram eroin ele geçirildi. araçta bulunan ayşe dırla (35) ve murat hanlı (26) gözaltına alındı.

    hürriyet'ten musa kesler'in haberine göre, zanlılar emniyete götürülerek sorguya alındı. ayşe dırla, kadir şeker’in bir parkta darp edilmekten kurtarmaya çalıştığı kadın. murat hanlı, polise ayşe dırla’nın ‘imam nikahlı eşi’ olduğunu söyledi.

    şeker, olay sırasında dırla’ya şiddet uygulayan özgür duran’a müdahale etmiş, duran çıkan arbedede kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. kadir şeker ‘kasten adam öldürme’ suçundan 15 yıl hapse çarptırılmış, mahkeme, cezayı 12,5 yıla indirmişti. kadir şeker ifadesinde ‘kadının ağlama seslerine dayanamadım’ diyerek müdahale etmek zorunda kaldığını anlatırken, ayşe dırla olaya müdahale etmeye çalışan kadir şeker’e ‘ablacım o benim eşim, sen git’ diyerek uyardığını iddia etmişti.

    kaynak

    yazık ya. çocuğa yazık oldu.
  • gence tekrardan üzüldüm. hayat işte böyle, iyilik yapayım derken kendine ve insanlığa kötülük yaparsın bazen. neyse tez vakitte hapisten kurtulman dileğiyle kadir.
  • bu işte büyük oyun var demektir. zaten kadının bir şey vardı. şüphelenmiştim. bence kadir şeker olayına tekrardan bakılmalı ve bu olay tam çözülmelidir.
  • vay ki ne vay yedek parça yapacağımız kalitede ki insanın hayatını kurtar, o binlerce insanın sebebi olmaya devam etsin. ilahi adalet de farklı işliyor belli ki
  • kadın eyşan değil şeytan...
    kadir şeker'in bir kez daha yıkıldığı haber.
  • beş para etmez leş gibi insanlar için hayatını karartan gencecik çocuğa mı üzüleyim yoksa aldığı nefeste bile oksijen israfı olan bu kadın müsveddesine mi? içeride olması gereken kim şimdi?
  • mahkeme şöyle 15 yıl kitlese ne iyi olur.
  • bu kadın şimdi uyuşturucu madde satmak suçundan en ağır cezayı almalı, serbest bırakan hakimin vay haline.
  • her ne sebeple olursa olsun kimseyi öldürmeyin. senin hayatın mahvolduktan sonra, "kurtardığın" kadın, torbacı olsa ne olur, atomu parçalasa ne olur. olan sadece senin hayatına olur.
  • malumun ilamıdır. şaşırtmamıştır.

    onlarca suç dosyası olan insanların sokakta elini kolunu sallayarak gezmesi, diğer insanları suça zorlar, suçu yaygınlaştırır fikri ile, kadir şeker'in sıradan bir katil olmadığını söylemeye çalışmış, mesaj kutuma gelen onlarca saçma sapan mesaj ile "cinayeti meşrulaştırmak" ile suçlanmıştım.

    düz mantıkla "katil katildir, cinayet de cinayet" diye çok afedersiniz y.rak kürek konuşacak kişilere çok kıymetli vakitlerinden bir kaç saatlerini ayırıp crime prevention - suçun önlenmesi hakkında okuma yapmalarını tavsiye ediyorum.
hesabın var mı? giriş yap