• u16 milli takımlarında ilk olarak türkiyeyi tercih etmiş. sonrasında u16, u17, u18 milli kategorilerinde alman milli takımında bulunmuş gurbetçi futbolcu. schalke 04 kadrosunda bulunuyor. yakın vakitte adını sıkça duyabiliriz.
  • schalke'nin as kadrosuna yükselmiş wonderkid. nasıl atıyor lan bu adam bu kadar golü ?!?
  • bu sene bundesliga'da bir maça çıkmış olan defans oyuncusu. aynı zamanda sağ-sol bek ve defansif orta saha rolü de üstlenebilen bu genç arkadaşımız almanya'nın da türkiye'nin de alt kademelerinde milli formayı giymiştir. en son türkiye 21 yaş altı futbol takımı ile maça çıkmıştır hatta.
  • ne yazık ki galatasarayımıza gelme ihtimali pek yüksek göremediğim oyuncu. hem artık bundesliga eski bundesliga değil, kalitesi yükseldi, hem de gurbetçi oyuncularda mesut özil gibi bir örnek var, artık oyuncular sırf para için genç yaşta türkiyeye gidip memur futbolcu olmaktansa almanyada kalıp şl 1. torba takımlarını zorlamaya başladılar. emre can vardı hepimiz istemiştik gelmemişti, hakan çalhanoğlu var hala geldiği yok, bu genç arkadaşımızın da galatasaray'ımıza gelmesine pek ihtimal veremiyorum. ama galatasaray da hiç eski galatasaray değil, bruma, hajrovic gibi gençleri aldık, ünal başgan bu arkadaşı da zorlayacaktır.
  • 18 mart 2014 real madrid schalke 04 maçı'nda schalke 04'un ilk 11'inde yer alan futbolcu. adam sampiyonlar ligi'nde real madrid'e karsi ilk 11 oynuyor. cidden bu almanlarin turk futbolcu yetistirme konusundaki uzmanligi her zaman tebrik edilesi.
  • milli takımlarda türkiye'yi seçtiğini açıklamış. büyük kazanç.
  • hafta sonu oynadıkları freiburg deplasmanında ceza sahası dışından çaprazdan alt köşeye jeneriklik bir gol atmış geleceği parlak oyuncu. henüz onsekiz yaşında ve haftalardır ilk onbirde. stoper orijinli olmasına rağmen duran topları o kullanıyor, şutları yerinde, gelişimine devam ediyor. hazır türkiye'yi de seçmişken inşallah sinyor terim onu kadroda düşünüyordur.
    über süper manyak ligimizde sanırım serdar aziz ve semih kaya haricinde büyük takımlarda bu kadar genç yaşta banko onbir oynayan yoktur. schalke de kaan'ın yanı sıra draxler, meyer ve goreztka da yirmi yaşı altı olup banko ilk onbir de oynuyorlar.
  • galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen ama muhtemelen birkaç yıl içinde avrupa'nın en güçlü takımlarında göreceğimiz türk futbolcu.
    aslen stoper olsa da sol bek ve defansif orta saha gibi pozisyon mukavemeti de olduğu için çeşitli mevkilerde görev alabiliyor. şuradan kendisi hakkında hazırlanmış detaylı bir oyuncu raporuna ulaşılabilir.
  • geleceği parlak gibi görünen futbolcu. bu adamı fm'de gördüm. a mili takımı incelerken "ulan" dedim "bu kim"? adamın özellikleri fena değildi, almanya'da futbol hayatını sürdürüyordu ve hemen teklifimi yaptım, adamı 12 milyon euro gibi bir paraya fenerbahçe'ye transfer ettim. üç senelik imzalamadı iki yıllık anlaşmada inat etti. defansın göbeğinde ve sağında aynı zamanda orta sahada oynayabiliyor. adam çok yönlü. penaltı ve serbest vuruşları da süper. fm'de tavsiye edilir. bakalım gerçek hayatında nasıl bir kariyere sahip olacak.
  • fatih terimin ilk açıklanacak a milli takım kadrosuna alması gerektiği çok yönlü defans oyuncusu zira almanlar tetikte bekliyor.
hesabın var mı? giriş yap