• avrupanın ünlü hostellerinden...barcelonadaki manyak mekan plaza real meydanındadır.amsterdamdakinde de kalmıştım bi hostel için fena sayılmazdı...
  • 2000 yılında avrupa nin en iyi hostel i secilmistir. ama o kadar gurultulu ve aktif biryerdir ki biraz huzur istiyorsaniz burada kalmamaniz daha mantıklı.
  • barcelona subesinin 2000'de avrupanin en iyi hosteli secilmesine sasirdigim odalarini bok goturen mekan. rezervasyon memuru zebercet gibi biseydi. adam her gun baska milletten insanlara derdini anlatacam diye ruh hastasi olmus.

    http://www.hostelwatch.com/barcelona.html
  • tanitim brosürlerinde "if you want to sleep, go elsewhere" cümlesine yer vermis bir kurulustur. gayet de yerinde bir önermedir. ama gittiginiz döneme, odanizi paylastiginiz insanlara ve cebinizdeki paraya bagli olarak barcelona gibi bir sehirde uyumak istemeye de bilirsiniz.

    plaza real'in merkezi konumu, hostel'in birinci katindaki bar (ve burada gezginlerle tanisma olanagi), bedava internet kullanimi ve cok lezzetsiz de olsa bedava aksam yemegi gibi artilar, tuvalatlerin pisligi, sabahin erken saatlerine kadar gürültünün azalmamasi ve odalarin havasizligi gibi eksileri bastirir.

    odalarda elektronik kilitli dolaplar vardir ki bu, siz büyük bir dalginlik yapmadan esyalarinizin calinmayacagi anlamina gelir. buna karsin odalarda priz yoktur, cep telefonunuzu sarj etmek icin resepsiyona verirsiniz, onlar sizin icin sarj ederler.
  • amacınız rahat veya huzur değil de eğlence,arkadaş edinme içme sıçma vs ise tam size göre bir hostel. check in yapan libyalı arkadaşın türk olduğunuzu öğrendikten sonra size 'magic key' dedikleri anahtarı uzatırken 'aynı istanbuldaki akbil gibi di mi ' demesi akabinde 'albeni hımm delicious' gibi bir nida sergilemesi kuvvetle muhtemel . fiyat gayet uygun .odalar konforlu olmasa da en azından temiz . hostelde yarım litre bira 2 euro. ama erken davranırsanız da happy hour denk getirirseniz yarım litre 1 euro gibi bi rakam etmekte. ortak alanda takılmak sanki arkadaşlarla taksime çıkmadan önce evde ucuza içmek gibidir 18:00 civarı ortak alana inersiniz biranızı alır insanlarla tanışır kaynaşır gece yarısından sonra yeterince alkol ile barcelona taksimine akarsınız
  • yastiklari ayak kokan hostel
    avrupanin en unlu hostellerinden birisi olarak gecer ve hakkaten tam bi party hostelidir
    ancak bizim sansimiz mi bilemem o kadar bilimum istasyonlarda yatmamiza ramen interrail ekurilerimi yastiklari vesileiyle hasta etmistir
    cok daha iyi bi hostel icin amsterdamdaki flyingpig derim
  • 7 sene önce ucuz kalalım diyerek 5 kız gittiğimiz barcelonada, 16 kişilik dormlarını seçerek, 11 adet zenci adamla beraber ayak kokuları eşliğinde uyumak zorunda kaldığımız, pardon uyuyamadıgımız hostel. hey gidi hey. bi de sangria partisine denk gelmiştik ki sürahi sürahi beleş sangiraları götürmüştük.
  • su añ itibari ile loung room´da sigara icilmiyor, happy hour´da bir litre (2x0.5lt) bira 2 euro.

    eksisozluk haber ajansi bildirdi

    not: ugramadan gecemeyin, uzulursunuz
  • placa reial'de bulunan, bütçe ve eğlence odaklı gençlik için vazgeçilmez konaklama mekanı.
  • eğer barselona'ya uzun bir süreliğine gittiyseniz, çok fazla bavulunuz varsa ev bulana kadar burda kalmayı düşünüyorsanız düşüncelerinizi tekrar gözden geçirin. çünkü burası ucuz hostel olduğu için hizmetleri de ucuzdur hatta hatta kardeşim zaten 3 kuruş para veriyorsun benden daha fazla hizmet isteme lüksün yok diye kabalaşabilirler. bavullarınızı merdivenlerden çıkarmaya adam bulamayabilirsiniz. internete ulaşamayabilirsiniz. yeri merkezi olabilir ama haftasonları belli bir saatten sonra oraların etrafı leştir.
hesabın var mı? giriş yap