• neredeyse bütün kadın iç çamaşırlarında, külotun ön kısmındaki lastiğin üzerinde, sütyenin ortasında hatta bazen askılarının cuplarla birleştiği yerlerinde, atletlerde de ortada veya askılar üzerinde bulunan, minik kurdeladan yapılmış fiyonklar. yolma isteği uyandırırlar, ne amaçla konulur, seveni var mıdır, ilk defa kim koymuştur bilmiyorum ama gereksizliklerini şiddetle savunuyorum.
  • sürekli kopan saten kurdele
  • anlamını çözemediğimiz,ve az da olsa sex den uzak sevimli bişiiler yaratalım kaygısıyla konmuş olma ihtimali olan nesne.
  • bu cirkin seyi koparicam derken yeni aldigi donu ya da sutyeni daha hic giymeden yirtabilir insan. yolmamak, kucuk bir makas yardimiyla, sabirla kesmek gerekir.
  • parmağa bağlanan kurdelanın "unutma şunu da yap bunu da yap" anlamı taşımasından esinlenen kadın iç çamaşırı üreticilerinin "onu bir çıkarırsan unutma ayvayı yersin", "aman korunmayı unutma", "inlemelerin yanı sıra kulağına güzel şeyler fısıldamayı da unutma!" gibi hatırlatmalarla erkekleri uyarma şekli.
  • koparılası, gereksiz ve berbat görünüşlü nesne..
  • leopar desenli,transparan tanga bi donda görülmez bu tür kurdeleler,bu kurdelelerin konma amacı bayanların icindeki saflık,cocuksu sevimlilik,narinlik,cıtırım ben bak hala kurdele takıyom duygularını cezbetmektir,ki o sutyeni giyenden baska biri daha görebiliyorsa kurdeleli sutyen takıp "hala okula giderken saclarını kurdeleyle toplayan cocuk havasındayım" diye giysinle bogurmek ne kadar celiskisizdir bilinmez,belkide iccamasiri uretici firmalar bayanların boyle bir duygunun etkisiyle urun sectiklerini dusunuyolardır,ancak karsı taraf acısından sevk kırıcı olabilir pempe renkli,fiyonklu ve kırmızı kalpler,ciceklerle bezenmis bir iccamasiri,ancak piyasada "erkekler bunları cok seksi bulur"mantıgıyla satılan abuk leoparlı,tullu,ipli bilmemneli ic camasirlari da bulunmaktadır,ki bunlar daha da ivrenctir,kitschdir,en guzeli oturup kisiligine uygun donu kendin dikecen ya da asıl olan icindeki ,kurk pek de onemli deil diyecen,aman oyle iste....
  • koskoca çamaşırın üzerindeki minnacık bir detaydır. gül şeklindeki versiyonları da mevcuttur. yaşattığı tek sorun, giyilen dar pantolonlarda belli olmasıdır. yoksa gayet de şeker ve muzipliğe sevkedici bir unsurdur.
  • masumiyet hissi uyandiran ic cama$iri ayrintisi. insanin ici ciz eder, indirirken, cozerken...
  • sevgilisine hediye olarak iç çamaşır alan erkeği paketleme derdinden kurtarabilir belki.

    (bkz: sevgiliye iç çamaşırı almak)
hesabın var mı? giriş yap