• anlamıyorum bu insanları. ben bırak biriyle tanışmak için evden dışarı çıkıp tek başıma birşeyler yapmak için bile üşeniyorum. millet tanışmak için 300 liralık lif satın alıyor. nasıl bir yoksunluk yaşıyorsunuz olum.
  • bir adet boktan lifi 30 liraya satmak kadar rezalet olan vasat olay.

    geçen sene annem lif yapıp 15 liraya satalım demişti ben de 15 liraya satamazsın 10 yapalım demiştim yine de kimse almamıştı. 30 liraya satmak için insanlara hikaye gerekiyormuş. fakir edebiyatı her zaman tutuyor.
  • (bkz: yavşak)
  • haktır. bu vesileyle kadın da güzel reklam yapmış, tiviti de 30k beğeni almış. sezai sikemediği amla kalacak, kadın da bu olay üzerinden yaptığı reklamla satışlarını artıracak, yani sezai mağduriyetten kurtulamazken kadın bu işten fayda sağlamış olacaktır.

    edit: bu arada olay feyk ama gerçekte de yaşanması imkansız bir şey değil, dolayısıyla potansiyel durumlar için yazdıklarım yine geçerlidir.
  • olayın fake olduğuna dair söylentiler var. kadın dikkatleri çekip büyük vurgun mu yapacak nedir, bilemedim. fake olduğu argümanını sunanlari da direkt engelliyormuş.

    kaynak

    edit: imlâ
  • bu kadin daha once de ayni sekilde paylasim yapmisti, oradaki hikayede adam hic lif almadan, birak lifi mifi ben sana para veririm falan yaziyordu, tam hatirlamiyorum, buyuk ihtimalle fake hikayeler.
  • tüketici her zaman haklıdır.
  • atlamayın hemen, kadın kolpa yapıp sizleri acindirarak soguslemek istiyor. yukarıda linkte deliliyle ispatiyla her şey ortaya dökülmüş. yoksa mal gibi paraları bayilacaktiniz.

    bizim sitenin önünde yağmurlu bir kış günü simitcinin biri aniden dusup bayildi. simitlerin büyük kısmı çamur oldu. gittim, 200 tl verip sinirlerinin tümünü satın aldım git evine dedim. hatta ayıp olmasin diye temiz kalan bir tanesini de alıp yemeye çalıştım taş gibiydi. soğukta beklemiş galiba dedim. içim ferahlayip eve gittim, arkadaşla telefonda konuşurken bahsettim. bizimki uyardı ama iş işten geçmiş. meğer tipik bir dolandırıcılık yontemiymis. fırından satılmayan simitleri alıp bayılma numarası yapiyorlarmis. pezevenk 200 kağıt tokatladı beni.

    t: dolandırıcı bir kadının kolpasi.
  • - merhaba, ürünlerinizden almak istiyorum
    - tabi buyrun
    - hepsi ne kadar?
    - 300 tl
    - tamam kargolayın
    - güle güle kullanın
    - yalnız bir şey sormak istiyorum
    - tabi buyrun
    - ürünleri aldıktan sonra tanışabilir miyiz?
    - hayır beyefendi ben burda ticaret yapıyorum lütfen
    - tamam ben de tanışmak istiyorum sizinle
    - bu mümkün değil
    - demek öyle
    - evet efendim kusura bakmayın
    - almıyorum

    müthiş bir zeka ürünü, koptum resmen...
hesabın var mı? giriş yap