• acaba cinsellik konusunda napacağız lan diyerek başlığa gelip çözümü görünce bu seferde bu insan oğlu nasıl üreyecek sorusunu sordum.bölünerek çoğalma gibi basit yaşam formlu bir cevabı yoksa en azından denenerek destek verilmesi gereken hede.
    ama aşk olayı,insana dağları deldirten bir olgu olduğu için engel olma potansiyeli everestte. gerçi cinsellikte duvar deldirtiyordu değil mi ?
  • kesinlikle benim de uygulamaya koymam gereken kurallar ile benimsemem gereken felsefedir.
    bunun için bazı konuları çözmek gerekir ki bunlardan birincisi sex.

    seks nasıl yapılacak?
    belki kendin gibi düşünüp erkeklerden uzak durmak isteyen kadınları bulup onlarla anlaşıp uygun zamanlarda sadece seks için biraraya gelinebilir.

    düğünde, yemekte, iş toplantısında sap lık sorunu nasıl çözülecek?
    bunu bilemiyorum. bu tarz alaturka ortamlardan uzak durmayı bilmek lazım.

    devam edeceğim bu maddelere.
  • beyler yapmayın etmeyin tamam;
    kezolar , sıkıntılılar, tripliler ama lütfen aga
    kadınsız dünya çekilir mi, kadın olmadan bu hayat neye benzer,
    o uzun saçları , narin vücutları , küçük elleri olmasa
    ne sikim yeriz aga yapmayın lütfen yaa ,
    tamam bende size katılıyorum bazı konularda ama,
    kendinize gelin beyler.
  • ben duymasam üçüncü bacağım duyar dayanamam erken ölürüm.
  • kitap olarak bastırsaydın kardeş
  • adını yeni öğrendiğim fakat uzun bir süredir kullandığımı fark ettiğim felsefe.

    dertsiz, tripsiz, düşüncesiz ve acısız bir yaşam. çok zevkli bence. gelin olum valla bak.

    erkeklerin kızlara yaranmak için yaptığı yavşaklıkları izlemek çokzel.
  • uzun zamandır uyguladığım ama adını bilmediğim ve koymadığım bir felsefedir. güzeldir, kafanız rahatlar. sadece aşk anlamında da degil. mesela artık arkadaş olarak dahi kızlara mesafeliyim. neden mi? çünkü kızların saçma sapan dedikodularından ve birbirlerinin arkasından ölümüne gömüp de yüzyüze gelince canciger kuzu sarması olmalarından nefret ediyorum. malesef türkiyedeki kadınların çoğunun bir duruşu yok. tamam, duruşu olmayan erkekler de var ama bunu oranlarsak kadınlar bariz bi fark atar. üstelik bir erkek, başka bir erkek arkadaşının arkasından atıp tutsa sonra da yüzüne karşı canciğer olsa, emin olun atip tutma muhabbetini yaptığı diğer erkekler o erkeğe karşı mesafe koyarlar. ama kadınlar aynısını yapamaz.

    bunun dışında, evlilik sürecinde kadınların adeta kezbanlaşması ve ailelerin sürece sürekli müdahele etmesi de bu felsefeye iten başka bir sebeptir. sevgilinize evlenme teklifi edip evlilik sürecine girdiğiniz andan itibaren artık o kız 180 derece değişmiştir. eski sevgisi gitmiş yerine hava atma yarışına girmiş ergen ruhu gelmiştir. ayrıca evlenirken hayata maddi anlamda 3 5 adım geriden başlamanız da cabası. bugun türkiyede ortalama düğün maliyetleri 40 50 bin tl civarı. anadan atadan miras kalmamışsa geçmiş olsun 40 bin tl borcu da nikahınıza aldınız. onu ödeyebilmek için artık 10 sene eşek gibi çalışıp hayatınızdan kısmanız gerekir. ne için? alt tarafı birlikteliğinizi toplum nazarında yasal hale getirmek için. bu durumu sevgilinize anlatıp sade bir nikah yapalım deseniz sizi dövmekten beter edebilir. çunku onların hayalidir anlı şanlı düğün.
hesabın var mı? giriş yap