-
şimdiki götlere de güvenemez olduk. göt giyen kadınlar varmış dostlar aldanmayalım.
-
yüzünü döndüğünde memelerine, arkasını döndüğünde ise götüne bakarım. normali bu değil mi?
-
ben ne bakacam göte. göt bana bakıyordur.
-
her ne kadar benim ilk tercihim "göz - çapaklı mı?- , burun - sümüklü mü?- dişler - temiz mi?" diye bakmak olsa da... yadsınamaz bir gerçek olarak genetik mirasımızda bu "seyr-ü mabad" var. doğruya doğru!
(bkz:
pantolonu gösteren ütüdür kadını gösteren götüdür)
(bkz:
yemeğin salçalısı kadının kalçalısı)
edit: link hatası
-
dürüst erkektir. erkeklerin %90'ının kadınlarda ilk önce göte baktığı yadsınamaz bir gerçektir. ama bunu dile getirmek göt ister. göte göt demek lazım.
bunun yanında;
bok altın olsaydı, fakir götsüz doğardı.
-
bu benim. ama guzel bir göt görme sıklığı azaldı be azizim, nerede o eski götler.
-
doğru olanı yapan erkektir.
daha büyük göt, daha fazla kan pompalanması demek. bu da beyne daha fazla kan gitmesi demek. buradan hareketle nöron ve snapsların daha işlevsel oldukları anlamını çıkarabiliriz. yani ne kadar göt, o kadar zeka diyebiliriz. yerseniz.
-
‘yüzü güzele 40 gün doyarsın da, götü güzele 40 yıl doyamazsın’ felsefesini benimsemiş erkektir.
not: ben değilim.
-
yüzü estetikle düzeltirsin de bir şekilde ama ...tü düzeltemezsin felsefesini benimsemiş erkektir.
not : ben hiç değilim.
-
geç onu sen bi’ kalem anam babam. ben erkeğin götüne bakmam diyen kadın görmedim neredeyse.