• arnavutköy'de işten eve erken dönen koca karısını bir adamla yakalamış. adamı yatak odasına kilitlemiş. adam ikinci kattan aşağı atlamış. adamın ayağının kırılışı çok kötü.

    şimdi bu kadına kocası ne yapmalıdır? ne yapsa yeri midir?

    ırz düşmanı zampara

    edit: aklı evvelin biri "sonra neden bu ülkede kadına şiddet var" diye, bu olaydaki kadına duyar yapmış. bu haberde şiddetin alası kocaya uygulanmış. şerefiyle, onuruyla oynanmış. insan içine çıkamayacak hale getirilmiş. o komşuları, akrabaları, arkadaşları ne düşünür, adam onlarla nasıl gözgöze gelir. çocuklar varsa onlar ne yaşar? elbette kadını öldürsün demiyoruz. hatta soğukkanlı davranıp kendi hayatını karartmadığı için de tebrik ediyoruz. ama o anki cinnet haliyle, yapacaklarından dolayı da kınanmayacak bir adamdır. çünkü ortalama bir evli erkeği cinnet sınırına getirebilecek bir olaydır. aynı şekilde rolleri değiştirelim, kadın kocasını kendi yatağında bir kadınla yakalasa o da öfkesine hakim olamayabilir.

    biraz empati. adam evine ekmek götürme derdiyle çalışıp didiniyor, adamın çekip çevirdiği, beslediği, giydirdiği evde kadın başka bir adamla yatıyor.

    edit 2 : mesajlarımı feminist saplantılarından başka bir şey düşünemeyen aplalar doldurmuş. ben bu olay üzerinden kadına şiddeti legalize ediyormuşum da falan da filan. anlayacaklarını sanmıyorum ama ufak bir izahat daha yapayım: babanıza, annenize ya da çocuğunuza gözünüzün önünde zarar verseler, yaralasalar, öldürseler bir cinnet hali yaşarsınız, sevdiklerinizi korumak için siz de bir reaksiyon gösterirsiniz hatta iradeniz o an devre dışı kalır. ortalama bir türk erkeği için de kendi evinde kendi yatağında karısını bir adamla yakalamak böyle bir reaksiyona sebep olacak bir cinnet halidir. kimse istemez şiddeti ama o adam o noktadan sonra ne yaptığını bilmez. olması gerekeni değil, olanı yani insan tabiatını anlatıyoruz. hayvanlar bile eşini kıskanır ve eşine yaklaşan yabancıya karşı saldırganlaşır.
  • bi an yüreğim ağzıma geldi.
    neyse ki aşağıda toplanan klasik anadol arabaya bişey olmadı çok şükür.
  • kadınla birlikte şerefsizliğin dibine vurmuş adamdır.

    fakat kocası kadına rezil etmek dışında bir şey yapmamalıdır. kurtuldum gözüyle bakıp hayatına devam etmelidir.

    adam zaten dayak yemiş kadar olmuş.
  • zamparalığın cezasını ödeyen ve daha da ödeyecek olan şahıstır. ikisini de öldürüp kendi hayatını karartmaktansa soğukkanlı davranıp doğruyu yapan kocaya aferin.
  • --- spoiler ---

    şimdi bu kadına kocası ne yapmalıdır? ne yapsa yeri midir?

    --- spoiler ---

    sonra neden bu ulkede kadina siddet var.

    bu kadina kocasinin yapabilecegi en fazla bosanma davasi acmaktir.

    ama bu dusunce tarzina ne yapilsa yeridir.
  • arabanın üzerine atlasa kaçabilrmiş aslında xd
  • eğer bu adam da karısını aldatan bir tip değilse işe bak be

    sen eşek gibi çalış, eve gel bir dünya da allah bilir kadın kasveti atarı nazı çek, karın da seni aldatsın

    çok üzücü kahredici
  • adamın kaçmaya çalışırken artık bacaklarından birinin olmadığını anladığı an çok komik.

    cem yılmaz'ın dediği gibi o aşk cocuğundan eser kalmıyor 2 saniyede.
  • lan madem adam evde yokken evine girecek kadar cesurdun, o riski aldın, ne kaçıyorsun salak. kaçmasaydın keşke de seni boks torbası gibi yumruklasaydı.

    gerçi sabaha kadar dövse ayağını böyle kıramazdı.
  • koca açısından sonu çok da kötü bitmemiş hadise.kendisi bir şey yapsa adama olmaz şiddet yanlış.adam kendi kendine zarar vererek kocanın içinde ki ateşi bir miktar sondurmustür
hesabın var mı? giriş yap