• sünnettir..şahsen bu sevabı kazanmak isterim..siz de taktir edersiniz ki otuzunu aşmış her erkek ya keldir ya şişman..

    edit: yaşça kendinden çok büyük erkeklerle evlenen kadınları ve erkekleri kınama maksatlı yazılmıştır..erkekleri sübyancı kadınları da yok kadınları suçlamim şimdi sadece erkekleri sübyancı buluyorum..bunu şeyapmak niyetindeydim..allam yarabbim
  • (bkz: jigolo)
  • kadınların yaşı ilerdikçe cinsel ihtiyaçların artması ama erkeklerin yaşı ilerledikçe kaldıramaması sonucu gayet normal karşılanması gereken durum. 35 yaşlarında libidodan patlayacak kadını sadece 25 yaşlarında libidonun doruğunda bir erkek tatmin edebilir. bu yüzden demi moore ashton krucherla evlenmiştir.

    ve yukarıda yazdığım kadınların yaşladıkça cinsel ihtiyaçlarının artıp, erkeklerininkinin azalması bilimsel olarak tamamen kanıtlanmıştır. yani götten uydurma birşey değil tamamen bilimseldir.
  • erkekler genel olarak aldiklari yasla orantili olarak olgunlasmayip, ustune bir de fiziksel olarak her acidan asagi dogru gittikleri icin mantiksiz bir sey degildir aslinda. hele bir de bu topraklarda bir cogunun "kel de olsak götü göbeği de salsak erkegiz sahaneyiz kime ne" tribinde oldugu, buna mukabil yani nesil bilincli ve kendilerine bakan kadinlarin gecen seneleri lehlerine kullanip, cogunun 20’li yaslarindan daha iyi gorunebildigi dikkate alindiginda. yasca genc erkeklerde, daha yasini basini almis abilerinde sikca gorulen kifayetsiz muhteris hallere daha az rastlanmasi da bonus olarak gorulebilir.

    ayrica, istisnalari vardir mutlaka ama bu kadinlarin cogunun "aman da aman senelerce birlikte olalim, birlikte yasayalim, evlenelim" gibi bir derdi hic yoktur, hatta tam tersidir. bunlari zaten daha once birileriyle yasayip bezmis olmalari, ayni evde uzun sure birlikte yasamanin insan dogasina aykiriligini idrak etmis bulunmalari, daha genc yaslarindaki romantik hayallerden siyrilip hayata ve iliskilere cok daha farkli ve gercekci bakmalari kuvvetle muhtemeldir. genellersek dolayisiylaaaa: kadin icin, iyi vakit gecirdigi muddetce bir sekilde hayatinda tutacagi ama ciddi bir gozle bakmadigi bir iliski sozkonusu olacak, yasca kucuk konu mankeni delikanlimizin da pek oyle kadinin sosyal hayatina, esinin dostunun arasina sokmak istemeyecegi bir figur olarak kalma ihtimali yuksek olacak (ama zaten o da bunu dert etmeyecek) ve bu ihtimal de yas farkinin yuksekligi ile dogru orantili olarak artacaktir. hezeyan icindeki citirlar musterih olabilirler.
  • kendine bakan 35 yaşında hatunun 28 gösterdiği 30 yaşındaki sevgilisininde yine 30 gösterdiği, yanyana bir sürü aktivitede de sosyal ortamdada bulunabildikleri bir örnek verdiğimizde gayet de lezizdir.

    erkek- memeler yaşlanınca kadınlarda sarkıyor
    kadın o anda denk gelen dr. 90210 u açmış izliyordur 21 yaşında memeleri dizlerinde bir hatunu gösterirler tam o anda.
    kadın- sanırım yaşdan çok genetik ile ilgisi var !

    yaş ile genç görünüm çöyle çok da alakalı değil nasıl beslendiğiniz genetik yapınız spor gibi faktörler var.
    ruhsal dengeye gelince erkekler büyümeyen çocuklar bunu fark ettiğiniz an erkekler ile yaş farkı da aramazsınız
  • bizzat şahsım tarafından denenmiş durumdur. olmuyor, olmuyor, olmuyor! adam gibi adam lazım buna cesaret etmek için! kolay değil, toplumsal ön yargıları karşına alıp el-ele yürümek. yok bilmem tv'de gördüğünüz dünyaların köşesinden bile geçmeyen bir realiteyle yaşıyorsunuz çünkü. her iki tarafında çevresi, ailesi, bilmem komşusu, berberi, kasabı vs var. öyle kadındaki cesaretle sözde erkek cesaretini denkleştirmeye çalışmayın zira 100 barem aşağıda kalır erkekliğiniz!
  • erkeğin yaşça küçük kadınla ilişki yaşaması kadar normaldir. dağılabiliriz.
  • (bkz: uyuşturucu madde etkisinde sözlük kullanımı)

    hoş etki altında değilken de değişeceğini sanmıyorum durumun.

    edit: başlık hakkında bilgilerimizi girmeden de etmeyelim madem. bir kere okuduğum entrylerin çoğu böyle bir deneyimi yaşamamış erkek ve kızların genelleme ve götten sallama mahsulü ürünleri, hepsi ayrı ayrı güldürdü piçler.

    lan bir kere anlayın ki bu gönül işlerinin bilinen bir formülü, matematiği, sistemi, mekaniği yok. efendim kadın kendini genç hissetmek için böyle bir olay içine girebilirmiş. evet olabilir, ama bizim ergen salakların bilmediği şey kadınların aslında büyümedikleri, olgunlaşmadıkları, sadece yaşları ilerledikçe içlerindeki büyümeyen çocuğu maskelemeyi daha iyi öğrendikleridir.

    kadının cinsel isteği erkekten çok daha erken bitermiş, o yüzden olmazmış o iş. en çok buna güldüm, ağzımla değil tabi. bakın size iyi bilinen ve kanıtlanmış tıbbi bir gerçekten bahsedeceğim. erkeklerin "çoğu" altmış yaş üzerine çıktıklarında kontak kapatır. kadınların "çoğunda" ise bu yaş seksenlere kadar tırmanır. çoğu kadın hayatı sona erme döneminde bile hala cinsel-aktif olabilmektedir. bunun belirgin nedeni erkeğin ve kadının fizyolojik yapısıdır. erkeğin cinsel ilişki yaşayabilmesi için bir uzva kan pompalaması ve oradaki kaslarını aktif kullanabiliyor olması gerekmektedir. genel kondisyonu saymıyorum bile. kadının ise cinsel organı internaldir, uyarılmak için en çok beyinden gelen sinyallere ihtiyaç vardır, hepsi bu.

    efendim otuz yaş üzeri kadın genç hemcinslerini çok kıskanırlarmış :(((( bu da sözlük ergenlerimizin otuz yaşı bir bok sanmalarından kaynaklıdır. hele kırk yaş? öl daha iyi, cesetten farkın yok. öncelikle bi siktirin gidin çay koyun. zamanın nasıl hızlı aktığının farkında değilsiniz. otuzunuza geldiğinizde hepiniz hala anneciğinizin dizinde "beni çok üzdü anneaaa" diye ağlayan salak ergenler olarak kalacaksınız. yaşlılık kavramı kendisini yetmişli yaşlara taşıyacak bir süre sonra. ilişkilere dönersek. yirmili yaşlarda bir erkek ve otuzlu yaşlarda bir kadın ilişkisini ele alalım. yaş farkı da beşten büyük olsun. iddialara göre (tabi ki ergenler) otuzlu yaşlardaki kızımız erkeğinin etrafında gördüğü genç ve diri (!!) kızlar yüzünden komplekse girer ve kıskanırlarmış. oy oy oy. öyle bir dünya yok lan veletler. kıskanan taraf genelde etrafınızdaki o genç ve sidikli kızlar olur. kıskandıkları ise artık vücut yapısı ve karakteri oturmuş, güzel olmayı, güzel davranmayı, güzel konuşmayı öğrenmiş, kendilerinin upgrade versiyonu olan otuz yaş üzeri kızımızdır. kadınların en güzel yaşlarının başlangıçlarındadırlar. etraflarında yine otuzunu ve kırkını geçmiş, donanımlı, ne istediğini bilen, karakteri oturmuş, paralı ve de saçı sakalı giyimiyle at götüne benzeyen ergenlerin aksine çekici ve yakışıklı erkekler vardır. ve kıskanan taraf genelde genç erkek sevgilidir. kaldıramaz ve ayrılmak ister ya da dünyayı sevgilisine dar ederek kıçına sağlam bir şut yemeyi hak eder.

    başta da belirttim ama yine kısaca özet geçerek entrymi (daha doğrusu editimi) burada noktalıyorum. eğer ortada aşk varsa, salak genellemelerinizi ince bağırsağınıza kadar sokabilirsiniz.
  • daha dün 30'undaki heriflerle 18'lik kızların ilişkisini savunan entelijansiyanın engin fikirlerini beklediğimiz konu.
hesabın var mı? giriş yap