• öncelikle caps yok ulan. ahah, nası gireyim kadınlar plajına?

    antalya'da haremlik selamlık halk plajı açılmıştı ya geçen günlerde, hah orada olmuş olay. tesettürlü bacılarımız yine mağdur olmuş ve plajda üstsüz kadınları görmek istemediklerini belirtmiş.

    --- spoiler ---
    kadınlar plajı'nda geçen haftasonu üstsüz denize giren iki genç kadınla, tesettürlüler arasında 'üstsüz denize girmeyin' polemiği yaşandı. olaya ilişkin tesettürlü kadınlar yanlarındaki erkek çocuklarının etkilendiği gerekçesiyle müdüriyete 'burası çıplaklar kampı değil' diye şikayette bulundu. iki genç kadın üstsüz güneşlenebilecekleri, ancak denize girerken üssüz olmamaları yönünde uyarıldı.

    şöyle anlatmış plaj müdiresi de olayı:

    "üstsüz iki genç kadın vardı. tesettürlüler 'çocuklarımız görmesinler, çok fazla içice olmasınlar. burası çıplaklar kampı değil' diye başvurdu. 'burası kadınlar plajı üssüz de güneşlenebilirler. siz de haşemayla girebilirsiniz, o hanımın da hakkı var' diyerek diğer kadınları uyardım. üstsüz kadınlara da 'denize girerken hiç olmazsa üstünüzü giyin' diye ricada bulundum. çok anlayışlı davrandılar. dün de 3 kadın vardı üstsüz güneşlenen. denize girerken de aslında 'üstsüz girilmez' diye bir durum yok ama ne üstsüz güneşlenen huzursuz olsun, ne de diğerleri. denize girerken çok dikkat çekiyor, herkes görüyor. özellikle yürürken. "
    --- spoiler ---

    haber
  • olm çok güldüm lan buna ben.

    "bi de demişler ki erkek çocuklar etkileniyüür!"
    lan demek ki senin erkek çocuğun sikebilecek yaşa gelmiş teyze!

    not: ortadoğuya tıkılırsınız hepiniz işalla amk.
  • haşemalı kadınlar erkek çocuklarının kötü etkilenmesini gerekçe göstermiş.

    üstsüz kadınların da aklına "kocanı da getirseydin bari" demek gelmemiş.

    o etkilenen çocuğun babası da sanki hamamda teyze memesi görmemiş.
  • üstsüz kadınlar erkek çocukları bahane edip zeytinyağı gibi üste çıkmalılardı, kadınlardan etkileniyorsa o çocukların o plajda yeri yok.
  • bugun ustsuz guneslenenlere hallenecekler. yarin "bunun bikinisi cok kucuk, avucici kadar" diye kovacaklar. obur gun "hasemadan dizinin yukarsi gorundu aboooov" diye kovacaklar. bu isin matematigi, bunlarin sistematigi bu. hic sasmaz.
  • bırak o erkek yavruna babası baksın, bırak zırlamasıyla hırlamasıyla yırlamasıyla o herifçioğlu ilgilensin. hatta tüm evli kadınlar gelsin, adamlar kendi yemeğini evde kendisi yapsın. madem bir şey yapılıyor halen erkeklerin derdini mi düşüneceğiz? tabii ki üstsüz gireceğiz; senin oğlanını mı düşüneceğiz. gözlerinden korkan kafasına siyah yazma bağlasın öyle girsin.
  • üstsüz güneşlenecek rahatlıkta ve yapıda bir kadın zaten bence erkeklerin yanında da üstsüz güneşlenir. yani kadınlar plajına ihtiyacı yok. bence üstsüz güneşlenmek için mutaasıpların gittiği yanlış bir yer seçmişler.

    edit: modern ve istediği gibi giyinen ya da üstsüz güneşlenmek isteyenler, ha erkeklerden kötü bakış veya tasvipkar olmayan laflar işitmiş ha bu kesimden kadınlardan itirazlar yemiş olsun sonuçta rahatsız olacaklardır.
hesabın var mı? giriş yap