• ! erkekler istediğini giyebiliyor ve kimse bir şey demiyorken kadınların her giydiğine karışılmasına rahatsız olan insanın haklı isyandır.türbanlı kadınlara ayrı kulp takılıyor açık kadınlara ayrı kulp takılılıyor size ne millet ne giyerse giyer ister yarı çıplak değil sadece mahrem yerlerini kapatarak gezer.ister kara çarşaf giyip yüzünü de tülle kapatır.

    sizin anneniz,eşiniz,kız kardeşiniz kapalı diye açık kadınlara yan gözle bakmak zorundasınız diye bir şey yok ya da açık diye kapalıların hepsine gerici deme mecburiyetiniz de yok.hı bir de en acı olanda bu saçmalığı sadece erkekler değil maalesef kadınlar da yapıyor..

    neler neler deniliyor kadınlara..yok türbanlı olup dar paça giyen kadın yok türbanlı olup full makyajlı kadın yok sokakta mini etekle dolaşıp topuklu giyen esmer kadın yok kara çarşaflı ama içinde çıplak olan kadın,yok sokakta mini şortla gezip üsütünde bikini olan kadın yok kapalı ama her haltı yemiş kadın yeter yahu yeter bir kadının ne giydiğinden,ne yaptığından kime ne !
  • (bkz: hoaydaaa)
hesabın var mı? giriş yap