• bazı cinayetlerden sonra olay mahalline geldiğinizde olan biteni tahmin etmek için kriminal uzman olmanıza gerek yoktur. kanıtlar o kadar açık ve nettir ki merak ettiğiniz şey cinayeti işleyenin kim olduğu değil, o kişinin kimliğini saklamaya "neden" gerek duymadığıdır. kendine olan aşırı güven mi, yoksa sınır tanımaz bir aptallık mı?

    aptallık hepimizin hamurunda var. bazen öyle şeyler yapıyoruz ki insan kendinden tiksiniyor. sorun o değil. sorun, genlerimizde taşıdığımız ama farkında olmadığımız arızalar. şimdi aşağıya -sadece olumsuz yönlerini ele alarak- tipik bir kadın profili çizeceğim. bakalım yakın çevrenizde yaşayan bu kadını tanıyabilicek misiniz?

    başlamadan önce not: bu listenin erkek versiyonu için (bkz: erkeklere has aptallıklar)

    10-) saçını kestirince moralinin düzeleceğini zannetmek

    sevgiliden ayrılır, kuşa döner. eski sevgilinin nişanlandığını duyar, kuşa döner. iş yerinde en nefret ettiği dişi rakibi terfi alır, kuşa döner. başına kötü bir şey gelsin, bu kadın modeli o saniye kuşa döner. saçı asla omuz hizasını geçmez.

    9-) kredi kartıyla bedava alışveriş yapıldığını sanmak

    genelde babasının-kocasının kredi kartıyla alışveriş yapan kadın modelidir bu. soyut kavramlara aşina olmadıkları için, ceplerinden fiilen para çıkmadıkça para harcadıklarına ikna olmazlar. ciddi tehlike arz ederler.

    8-) kendisine ilgi gösteren erkeğe hemen aşık olmak

    aslında bunlarınkine aşk denemez ama semptomları aşkınkine çok benzer olduğu için genellikle hislerini "aşk"la karıştırırlar. güzel bir ilişki potansiyelini erkeği korkutma ve kaçırma suretiyle heba etmeleri en sık rastlanan özellikleridir. aşkı ucuzlatırlar.

    7-) sinirlendiği zaman çok güçlü olduğunu iddia etmek

    bunlar, sinirlenince kendilerinin iki katı hacim ve ağırlığa sahip erkekleri dahi dövebileceklerini iddia eden komik kadın modelidir. işin traji-komik yanı buna gerçekten inanmalarıdır. sinirlendirilesi ve güreşilesidirler. çok severim.

    6-) dünyadaki tek kukunun kendinde olduğuna inanmak

    bu arızaya sahip olanlar, erkeklerin tek derdinin onları sikmek olduğunu sanan ve bu uğurda can verilesi bir kukuya ait olduğuna inanan, inanmak isteyen, inanmaktan başka çaresi olmayan hanımkızlardır. ayağına kadar gelen fırsatları defalarca tepip, hayatının erkeğini elinin tersiyle itip, sonra da öküzün önde gidenine bekareti teslim etmeleriyle ünlüdürler. hiç sevmem.

    5-) masummuş gibi davranınca prim toplayacağını ummak

    masumiyetten kastım hani hiç eski sevgilisi olmamış, erkeklerle flört etmemiş, seks yapmamış, masturbasyon ne demek onu bile bilmeyen kız oğlan kız ayakları. istisnasız hepsi seks makinesidir. bütün erkekler de bunu bilir.

    4-) yetki sahibi olunca haklı olduğunu sanmak

    iş hayatında yönetici vasfını kazanmış "bazı" kadınlarda görülen bir aptallık türüdür. bu kadın modeli asla işi bilene bırakmaz. her boka maydonoz olur. yetkilerini sonuna kadar ve tüm şiddetiyle kullanır. kariyerine ve şirketine verdiği zarar büyüktür.

    3-) siyah giyince ince göründüğünü zannetmek

    bir ayrıntıya dikkatinizi çekmek istiyorum. "siyah giymek" değil benim aptallık diye addettiğim. "ince görünmek adına siyah giyinmek". yoksa giyin, takın, takıştırın. siyah rengi seviyorsanız bundan bize ne? ama 2 beden küçük görüneceğim diye giyilen o dikine çizgiler, dar siyah elbiseler falan yok mu, beni benden alıyor işte. ah be güzelim. tombiksin işte. neyin peşindesin?

    2-) her şeyi hissettiğine inanmak

    kadın hislidir. hisseder. çocukluğumuzdan beri bizlere hep bu öğretilegeldi öyle değil mi? kadınların e.q. ortalamasının ve empati yeteneğinin erkeklere göre daha yukarıda olduğunu biliyoruz ama bu "kendini medyum zannetme" aymazlığı da ne ola? işin komik tarafı her bok da bunların başına gelir. aldatılırlar, ağlarken "nasıl hissetmedim" diye başlayıp "aslında ben bişiler hissetmiştim son zamanlarda" diye bitirirler. herkes kandırılır, aldatılır. bu doğal. ama en çok bu külyutmaz'lar ayakta sikilir, ruhları duymaz.

    1-) sevglisi olan erkekte bir bok var zannetmek

    sevgilisi olan erkek, revaçta olan erkektir. ama sebebi bilinmez. yine de bu özellik, bazı kızların gözünde o erkekleri acayip cazip kılar. bir kadının da içine düşebileceği daha büyük bir aptallık yoktur. erkek, sevgilisi olsa da olmasa da erkektir. ne eksik ne fazla...

    ----------------

    copyright © 2009-3009 uydurgaç yayınları
  • sevgiliden ayrilicam diye sevmedigi adami öpmek.
hesabın var mı? giriş yap