• sükut etmek gibi alemde nadana cevap olmaz
  • ayrı ayrı incelendiğinde muhteşem detaylar içeren açıklama;

    --- spoiler ---

    güçlü kadınlar aşk ilişkisinde hüsrana uğruyorlar... valla bu kadınların suçu değil, erkeklerin suçu, kaldıramıyorlar.

    'ben nasıl başa çıkacağım bu kadınla' diye düşünüyor belki. haksız da sayılmazlar. o yüzden hepsi de gay oluyor, ne fena.

    --- spoiler ---

    hadi sen vapuruna geç kalma gülüm
  • son donemde duydugum en aptalca, en gerzekçe beyanat. son derece cirkin ve 55 yasinda hala liseli kız tribinde olan bir kadin tarafindan dile getirilmesi ise şaşırtmamıştır.
  • yıllarca susunca birden böyle saçma konuşuluyor demek.
  • konuyla bir alakası var mı bilmiyorum da; ulan erkek erkeğe nasıl olurdu diye meraktan bir erkekle öpüşüp sevişseniz muhtemelen yine cinsel organınız dikleşir o erkeği arzu edersiniz. kafa olarak razı olmanız ve sağlam bir mideniz olması gerekir. ( zerre eşcinsel olmayan erkekler için geçerli) yani insan kendiyle sevişemez diye düşünüyorsak hemcinsimiz olan herkesle sevişilmez diye düşünüyoruz demektir. aynaya baktığımda kendi dudağımı öpmek bana iğrenç geliyor. fakat elimle penisime değdiğim zaman penisim dikleşiyorsa cinselliğin cinsiyet ayrımı saçma oluveriyor. düşünsene, kendi elinle kendini boşaltıyorsun. başka bir erkek eli, ağzı neden boşaltamasın? kafa olarak buna hazırsan, karşı değilsen teoride de pratikte de her cinsle beraber olabilir insan. grup da yapabilir, kendini becerebilir. kafanız hazır, mideniz sağlam olmalı sadece.

    başlıkla alakalı: beyanat gerçeği yansıtmıyor. yansıtamaz da. milyonlarca insan var biri olmazsa diğeri olur, bir şekilde insan eşini bulur ilişki kurar. böyle bir korku olamaz. korku güvensizlikle ve hazır olamamakla alakalı olabilir.
  • o zaman lezbiyen olanlar da erkeklerden mi korkuyor? diye sorsak ne alakası var geri zekalı diyecek kezban beyanı!
  • bu hanımefendinin* botoks ve cerrahi müdahalelerle korku filmi maskesi haline gelmiş suratını fotoşopsuz gören adama eşcinselliğin bir çıkış yolu gibi gözükmesi normaldir, ama eşcinsellik gidip te olunan bir hal değildir, eşcinsel doğarsın.
  • cahillik diz boyu yahu bin yıldır müzik sektöründesin arkanda yanında bir sürü eşcinsel dansçı oldu keşke onlar ile bir konuşsaydin.
  • çok görmeyin yaşlandı artık normaldir bu tür beyanatlar
  • kadindan korkup niye gay olsun lan?? aseksuel olursun.

    bazen ben bile sikerim aşkini seksini sevgisini diyip aseksuel mi olsam lan diye dusunuyorum. gidecek bi dağa, keşiş gibi yaşayacan tek başina. şarap üretip kelebek besleyecen.

    vallahi bazen kadin kismina seks icin dahi tahammul edilmiyor.
hesabın var mı? giriş yap