• kadınların kendi hemcinslerini dokunarak ya da sözle tedirgin etmesi ya da muhabbete girme teşebbüsüdür. lezbiyen değilse tacizci kadın aslında aslında taciz amacı taşımaz, ama yaptığı tacizdir.

    bir örnekle zenginleştimek istersek kavramımızı, genelde işyerlerinde temizlik yapan kadınlardan bahsedebiliriz. bu kadınlardan biri sizi yalnız yakalar, ofisinizde çalışırken ya da tuvalette: "ne güzle zayıflamışsın, belin de pek ince, sporla mı koruyorsun bunu" der ve belinize elini atar. siz de "ehehe ben elimi yıkıyordum, yok spor yapmam, raporuma dönmem gerek" dersiniz.

    başka bir örnek yine uzun boylu bir çalışan alınır "ay sen ne güzel şeysin, manken olsaydın keşke" der. kişi de "yaaa keşke" der ve koşarak uzaklaşır.
  • bu kadınlara bir de otobüs, metro gibi kalabalık toplu taşım araçlarında rastlarsınız. erkeklerden kaçmak amacıyla yine bu kadın türü (genelde başörtülüdür) koca memelerini (nedense genelde koca memeleri olur) sırtınıza, oranıza, buranıza yapıştırır. ne o, erkeklerden kaçayım derken sizi taciz eder. olsun, erkeğe dokunmamış, namahrem olayına girmemiştir, ama sizin neredeyse ırzınıza geçmiştir*.

    edit: bu yukarıdaki satırları sadece 4 yıl önce yazmışım, çalakalem. o yüzden "başörtülü" kelimesini fütursuzca kullanmışım. bugün yazmış olsam, asla öyle bir kelime kullanmam, kullanamam. neden? tırsarım, anlatmak istediğim başka bir tarafından anlaşılır, derdimin alakasız bir yönü algılanır. bu da "bu kadar kısa sürede neler oldu bize, her şeyin dengesi bu kadar mı değişti, şaftı kaydı ulan" mesajlı bir edit olsun.
  • bir de lezbiyenleri taciz eden straight kadinlar vardir. bunlar sizin lezbiyen oldugunuz bilir ve cinsel cekiciliklerini sizin uzerinizde deniyerek, "tanrim, herkes benim pesimde, kadinlar, erkekler herkes" dolanma arzusu ile, sizinle tensel temasa girmek icin abuk subuk atraksiyonlar yaratir. zararlidir, uzak durulmalidir.zira etkiye tepki verme durumunda, "beni yanlis anladin" gibi aptalca savunma ile zeytinyagi gibi uzeri cikarlar.
  • şeker kız kendiyi taciz eden ilayza örneğinde vücut bulan, kız okullarında* serpilen insanların büyüyünce oldukları şey. olmayanları da vardır tabii, buradan ellerini öpüyorum onların ve o da ne ben de kadınları taciz eden kadınlardan oluyorum...
  • "sen ne kadar büyümüşsün" öyle diyerek ne kadar büyüdüğünüzü test eder. ergen bünyede travmalar yaratır.
  • guzel kadinlarin sikca karsilastigi kadin tipidir. genellikle yasli teyzelerden olan bu kadinlar cogunlukla lezbiyen tandans tasimaksizin sadece guzellige ve belki de genclige dokunmak isterler.
  • terbiyesiz saygisiz insanlardir kadinlari taciz etmek sadece erkeklere has bir olgudur bu ayricaligi elimizden alamiyacaksiniz! hem biz zaten daha iyi taciz ediyoruz.
  • toplu taşıma aracında, iş yerinde, restoran gibi yerlerde karşınızda oturup giydiğiniz ayakkabıdan taktığınız küpeye, saçlarınızdan vücudunuza kadar her şeyi en ince noktasına kadar süzüp bir de "hıh bi boka benzemiyormuş" der gibi bakarak kendini yüceltmeye çalışan kadın tipi
  • bakkalda alisveris yaparken birdenbire arkaya birsey deger,katil olma uzerine yapilan bir donusle farkedilir ki arkadaki bir kadindir.kocaman yerde carpmayi basarmistim ve pardon derken insanin yuzune bile bakmiyodur.
hesabın var mı? giriş yap