• insanın annesinde yaklaşık 100 çift gördüğünde anladığı, kabullenmesi zor ama kabullenmezsen kafana gelebilecek farklı topuk boylarında 100x2 adet sert cisimden dolayı zor ama imkansız değil'in ne demek olduğunu öğreten takıntı..
  • bir fetiş olarak (bkz: manolo blahnik)
  • kimi kadinin farkinda oldugu kiminin olmadigi, dereceleri degismekle birlikte aslinda her kadinin icinde olan takinti. nedenine gelince, ayakkabi tipki diger aksesuarlar gibi bi kiyafeti rezil de eder vezir de. bir kot bir t-shirte sadece giyilen ayakkabiyla farkli havalar vermek mumkundur. dolayisiyla kendilerine verilen deger az bile kalmaktadir. ustelik ne demisler dost basa dusman ayaga.
  • erkek tarafinin (uretici) kadin tarafini (tuketici) tavlamasini ne iyi anladigini belirtir. kurnazcadir, zira kadin kanaliyla erkegin parasini hortumlamaktir bir meali de.

    tabi kadinlarin boy kompleksi filanca nedenler de cabasi.
  • ayakkabı; birçok kişi için normal karşılanan hoş bir takıntıdır.keseye hoş olmayan tek yanı ise ayakkabı ile beraberinde çanta almaya kalkmak.
  • kuaför dergilerinden birinde bununla ilgili olarak aylak bilim adamlarının yaptığı bir araştırmadan bahsedilmişti. şöyle ki; ayakkabı 3 boyutlu olduğundan mütevellid kadın kısmısının ilgisini çekiyormuş. detaylı okumamıştım bunun bir obsesyon olduğunu kabullenmek istemediğimden olabilir. zira ayakkabı koleksiyonumun müsebbibinin basit bir obsesyon olduğunu kabullenemezdim o zamanlar. giyilmemiş ayakkabıları dağıttıktan ve ayakkabıcı önlerinden gözlerim açık olarak geçebilmeye başladıktan sonra tedavimi başarıyla bitirmiş saydım kendimi. aferin bana.

    hatta bunun en uç noktası 1 gece sadece 1 saat giyeceğim bir ayakkabıya 3 aylık maaşımı yatırmamdır. * evet evet bunu yaptırabilecek boyutlara varmakda ayakkabı takıntısı.

    hülasa: ben sıkılgan portakal ben bir ayakkabıkoliğim.
  • ünlü düşünür carrie bradshaw tarafından "sometimes it's hard to walk in a single woman's shoes, that's why we need really special ones to make the walk a little more fun." şeklinde açıklanmış tutku.
    pahalı olabilecek bir tutkudur doğru, ama bu tutkuya esir olmuş her kadın bu esaretten memnundur sanırım.
hesabın var mı? giriş yap