• "ay ne alakası var", "yanlış anlaşılmış", "biz arkadaşız", "öküz altında buzağı arıyorsun" deseler de bilinçaltlarının güdümünde yaptıkları bazı hareketlerdir. kah saçlarını toplayıp enselerini gösterirler, kah masanıza oturup vücutlarını tezgaha koyarlar, kah ellerini karşıdakinin dizine koyarlar, kah telefonda şuh bir "canım" patlatırlar. bunlar karşıdaki erkeğin ilgisini, hak vermesini ve korumasını kazanmak için çoğu zaman farkında olmadan başvurulan davranışlardır. ama işe de yarar; cinsel mesajı alt beyiniyle alan erkek farketmeden "bu benim, dokunanı yakarım" moduna geçmiştir bile.
  • enteresan bir anket konusudur.
    "ülen madem kadın cinsel mesaj verecek, niye çaktırmak istemesin ki bunu?" diye bile düşünmeyen bir tuhaf zihnin hezeyan(lar)ıdır olsa olsa diyorum.
    hem ayrıca bırak da cinselliğin bari mesajsız olsun! bu ne mesaj kaygısıdır arkadaş?
  • içinde yaşadığımız toplumda ile başlayan cümleler genellikle oldukça sıkıcı devam etse de şu an öyle başlamak durumundayım, başladım. .....toplumda kadın cinsel anlamda içinden gelen her şeyi aynen yansıtamadığından kendine türlü kılıflar bulmak durumunda kalır. tıpkı erkeklerin de sevişmek için türlü numaralar yapmaları gibi. saçıyla oynansın ister mesela, ama söyleyemez, kendisi oynar, bekler, erkek ona dokunmak için deli olsun ister, yaklaşır, öylesine gülümsüyormuş gibi gülümser ama karşıda fazlasını hissettirir, vs.

    tabii tüm bunlar tamamen insan doğasından kaynaklanmakla birlikte gündelik hayatın ve normal bilinenin süzgecinden geçmenin doğurduğu bir takım insana dair aksiyonlardır. * *
  • bir ara da bacak bacak üstüne atmayla ilgili bir mevzu vardı. mesela bir kadınla aynı mekandasınız, konuşup gülüyorsunuz. o sırada bacak bacak üstüne attı. üste attığı bacak sizin bulunduğunuz tarafı gösteriyorsa size ilgi duyuyordur gibi bir şeydi.
  • -derin olan kuyu değil kısa olan iptir.
  • şüphesiz ki bu mesajların amacı çaktırmaktır..
  • bu cinsel mesajlara maruz kaldıklarını düşünenlere (kadın, erkek farketmez eşeylim, hangisi olursa) kate millet diye bir ablanın sexual politics diye nefis bir kitabını önermek lazım kuzum. nefslerinin bu toplum için nemem bir şey olduklarını hatırlatmak için.
  • bir kadının gelip ben sarhoş oluyorum yada sarhoş oldum demesi. içindeki gizli mesajda şu: ben yıllardan beri beynime yüklenen erkeklere sert davranan, sınır çizen, her türlü toplumun ayıplayacağı davranıştan içkinin etkisiyle arınmaya başlıyorum. eğer bana bir şekilde yakınlaşmak istersen buyur conem.
  • tecavüzcü yavşakların kuruntularından ibarettirler.
hesabın var mı? giriş yap