• merhaba kadınlar, nasılsınız? ben de iyiyim, teşekkürler.

    şimdi aslında "eve atılan kızın evde kendinden bir iz bırakması" falan da diyebilirdim ama eve atma tabirinden hoşlanmıyorum. (entelektüel kızlar eqlesin)

    niye yapıyorsunuz bunu? hadi diğer yaşam formlarının bölgesini işaretlemek için sağa sola işemesi belgesellerden öğrendiğimiz bir şey ama siz niye böyle basit bir şeyin izdüşümünü yapmak zorunda hissediyorsunuz kızlar? niye arkanızdan her seferinde "tokanı unutmuşsun" diye aramamız gerekiyor? (toka değişken ve aslında oldukça basit bir örnek) yani sorun değil, içinde bir sürü gereksiz anı olan o çekmeceye bir yeni item daha ekleriz en fazla ama ama ama neden yahu neden?

    tanım: bir elma cinsi.
  • yine tüy dökmüş bu..
  • kokusunu bırakmak için duvarlara falan işemiyorsa sorun yok.
  • heyecandandır paniktendir o. küpe düşer, toka düşer, o sırada başka şeylere kanalize olmuştur kadın. fark etmez.
  • dolaptan etek çıkması ile son bulur.

    oğlum kıllı mıllı adamım, gardrobumdan etek çıktı lan, oha!

    not: hayır işaretlenecek ne bileyim kaptırılmaması gereken bir adam da değilimdir. öyle pek cazip sayılmam. hele bu etek hadisesinin olduğu yıllarda hiç değildim.
  • kadın götünü toplamadan gitmiş, arkadaşta iz bırakma çabası demiş.
    (bkz: saçmalama nolur çare çok nasıl gidersin)
  • gunde en az beş toka kaybeden kıza neden evimde tokanı unuttun diye sorma potansiyeli olan adamın kapıldığı yanlış ve narsist düşünce.
  • yoğurtlu sosu koltuğa perdeye sürmeye kadar verebilecek çaba. hiç de ferahlatmadı halbuki.
  • çünkü hepimiz hayvanız.
  • her kadın kendi düzenini kurar aslında eli değer her yerde. kendi evinde, isinde, zaman geçirdiği adamın evinde. düzen kadının doğasında vardır. ve en spontane yaşayan kadın için bile ev mabettir.
    mesela yemek yaparken sevgilisinin evinde, eşyaları kendi kullanım kolayligina göre yerleştirmek ister ya da temizlik yaparken sevdiği adamın evinde, eşyaların yerlerini kendi zevkine göre değiştirip ve hatta kenarda köşede kullanım dışı olarak bekleyen halı, koltuk ya da dekoratif bir eşya ile mevcuttakileri değiştirir.
    tamamen kendi kullanım rahatlığı ve kişisel zevki ile alakalidir. dış fırçası, ic çamaşırı, ped ve diğer kişisel ihtiyaçlar ise tamamen tedbir ve erkeğin evinde geçirilen zamanin çokluğu ile alakalidir. temiz bir kadın her gün en az bir kere külot değiştirir. sabah kalktığında ağzı temiz olsun ister. zamansız regl olduğunda koşarak ped almaya gitmek yerine elini uzattiginda bulmak ister.
    uzun lafın kısası, iz bırakmak için değil tamamen kendi konforu içindir.
hesabın var mı? giriş yap