• #36794498 bu nedenlerden dolayı
  • kadın zekası farklı çalıştığı için yapılan esprilerden bir şey anlamayan erkek bir yazarın açtığı başlıktır. kadın esprilerini anlamak için onlar gibi düşünüp onlar gibi hissetmek gerekiyor olabilir.sonuçta kadınlar kendi aralarında gayet de espri yapıp gülmekten kırılmaktadırlar ve erkekleri eğlendirmek gibi bir misyonları olmadığından esprilerinin onlar tarafından anlaşılıp anlaşılmaması umurlarında bile değildir. bunu ispatlamak için bir erkekle espri yarışına giren kadın hakkında çok konuşmak istemiyorum, gereksiz bir harekettir.
  • ihtiyaçları olmadığındandır, sürekli etraflarında onları güldürmeyi kendine görev bellemiş erkekler yüzündendir. fakat evrim devam ettikçe erkeklerin sekse daha kolay ulaşması ile beraber içgüdü kaybı yaşaması sonucu arz talep dengesi erkeklerin avantajına dönebilir, bu da size koyabilir.
    ah be ya gayet ciddi yazmayı başarmıştım bir süre ama sonunu getiremedim. nitekim evrimle beraber dengeler değişir ve yıllar sonra erkekleri tavlamak için türlü şaklabanlıklar yapan kadınlar türeyebilir.

    torunlarımız ilerde geçmişlerini araştırdıklarında kızlar arasında şu muhabbetin oluşması olasıdır: "eskiden erkekler teklif ediyormuş sikini sokayım!!"

    edit: typo
  • erkeğin cem yılmaz dan arak esprilerine eşittir bu yüzden de bir problem yoktur.
  • kadınlar,erkeklerin yüzlerine gülse 'oo bana iş attı' denen bi ülkede, bir de espri yapsalar tamam bu bana yürüyor diye yorum yapılacağından kaynaklanan durumdur.
  • yanlış önerme. bir kadını zeka ve kişilik düzleminde değerlendirebilecek kapasitede olmayan erkekler farkedememiş olabilirler.
  • iki durumda değerlendirilebilecek başlık, şöyle ki;

    erkek ve kadın ama daha çok kadın, bulunduğu ortama göre karakteri şekillenerek ya daha çok özgürleşir ya da daha çok içe dönerek maskeler arkasına sığınır.

    bulunduğu ortam sebebi ile maskeler arkasına sığınan kadın, kedini gizleme, uzak durma çabası ile karşı cinse karşı daha soğuk ve mesafeli davranma çabasına girişecektir. durum böyle olunca konuşmalar/davranışlar resmileşecek, edilen sözler kısalacak ve hiç bir zaman samimiyet artamayacaktır. tam tersi durumda; yani kadın mahalle baskısından uzaklaştığında daha özgürleşecek daha candan ve samimi olacaktır. yani işin aslı, ben bunu böyle yaparsam bu bana başka gözle bakar, bana o gözle bakarsa el alem ne der anlayışından sıyrılabilmekle alakalı bir durumdur.
  • (bkz: jenna marbles)
  • hep gülürdük valla
  • kadınlar insanı cem yılmaz gibi "ahahaha asktr olm" diye güldürmezler zaten.

    varlıkları bir rahatlık ve mutluluk verir. mal gibi sırıtırsınız.
hesabın var mı? giriş yap